Eminefidan Gizemlibirisi007 Allah razı olsun canım . Allah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🌸 ultrasonda yanaklar belli ediyor zaten kendini 😂
Gizemlibirisi007 Eminefidan ultrasonda yanaklar belli ediyor zaten kendini 😂 Ağzım kamaştı😂🧿 amin canım hepimize nasip olsun inşallah♥️🙏🏻
melinda- Gizemlibirisi007 33+5te 2600 çıktı 35+5te 2700 çıktı çok az kilo almış çok üzüldüm 😔 şimdi 36+3 deyiz
Gizemlibirisi007 melinda- doktorun bununla alakalı bir açıklama yaptı mı canım? Ayrıca dur sakin üzme kendini haftasına göre ağırlığı yine çok iyi zaten
melinda- Gizemlibirisi007 herşey normal olduğu için üstünde durmadı bazen olur böyle dedi. Suyu plasentası kan akımı çok iyi dedi hiç sallamadı ama ben hiç beklemiyordum çünkü hep önden gidiyordu şok oldum
Gizemlibirisi007 melinda- doktor iyi dediyse hiç üzülme lütfen🙏🏻 gerçi biz anneler kafaya bir taktık mi kimseyi dinlemeyiz ya..
MF0127 Gizemlibirisi007 normalde geriden geliyordu kilosu muz ve kaşar penirle iki haftada toparladık 🌸
Gizemlibirisi007 Hypenia 32de de kilosu çok güzelmiş. Bir tosuncuk daha geliyor maşallah🧿 bütün yazan annelerin bebişlerinin kiloları süperr
Hypenia Gizemlibirisi007 teşekkürler teyzoşuu♥️ sizinki kaç haftalık kilosu ne kadar bebişin sağlıcakla gelsiiiin🙏🏻🙏🏻🧿🧿
Gizemlibirisi007 Hypenia yarın 35 haftalık olacağız♥️ dün 34+5te 2700 gramdı👣 senin de sağlıcakla gelsin canımmmmmmm🙏🏻🧿
Hypenia Gizemlibirisi007 maşallaaaahhh kilosu çok iyi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kolaaay doğum nasip etsin amiiiin♥️♥️🙏🏻🙏🏻
Suule94 Gizemlibirisi007 bende 36+0 da gittim 2975 gram geldi 14 Şubatta doğumum var bakalım ne olacak ☺️