Yagmurakyurek Gizemlibirisi007 34te 2100dü 35te 2456 di 36suan uygulamaya göre haftam 3kilo Ama doktora gitigimde 37dior bir hafta önden söylüyor 😇🩵
Delidolu Gizemlibirisi007 Cuma Günü Randevum Var O güne Kadar 34+6 Olmuş Oluyorum bende Merak ediyorum
melinda- Gizemlibirisi007 33+5te 2600 çıktı 35+5te 2700 çıktı çok az kilo almış çok üzüldüm 😔 şimdi 36+3 deyiz
Gizemlibirisi007 Eminefidan maşallah protein tozu ya da steroid mi basıyorsunuz bünyeye😂 kıskandım ahahah
Sedopi Eminefidan Bende bugün kontrole gittim 34+0 2774 kg olmuş bebeğim doktor iri bir bebek dedi size kilosu için birşey dedi mi doktorunuz
Eminefidan Gizemlibirisi007 yok valla canım onlardan kullnmadim ama genetik galiba . Anası gibi yemesine düşkün heralde. Doktorum bir hafta önden gidiyor demişti. neredeyse hamileliğimin başından beri biraz önde bizimki 😂
MF0127 Gizemlibirisi007 normalde geriden geliyordu kilosu muz ve kaşar penirle iki haftada toparladık 🌸
Iremakn Gizemlibirisi007 bu şekilde giderse kaç kilo doğar bilemiyorum merak ediyorum cuma günü kontrolüm var 😍
Gizemlibirisi007 Iremakn 3 kilonun üzerinde olur en az canım🤍 cuma kontrolden sonra unutmazsan buraya yazar mısın✨️
Eminefidan Gizemlibirisi007 Allah razı olsun canım . Allah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🌸 ultrasonda yanaklar belli ediyor zaten kendini 😂