Ecem0635 Mervee96 valla ben yükselme ne kadar olmuş diye ikinci kanı sağlık ocağında vermiycem. Ege üniversitesi Hastanesi’ne randevu aldım 2 şubata. İsterlerse orda veririm orda hemen çıkıyormuş. Sağlık ocağı sonucunu beklemek ölüm gibi
Haticeeee6161 Ecem0635 canım benim adetime 8 var sancım feln çoktu acile gittim doktor direk benden kan aldı akşam bir saat içinde çıktı acilde beta hcg ve sonucum 1.20 adete 8 gün var sizce yükselir mi
Ecem0635 Haticeeee6161 bilmiyorum ama ben 6 gün kala test yaptım pozitif çıktı evde bir iki gün sonra bı test yap istersen
Tuqu Haticeeee6161 benimde bugün birebir aynı. 8ine bekliyorum ve kasıklarımda sancım ve kramp oluyor. 1.20 çıktı bugün
Haticeeee6161 Tuqu yaaa aynıyız canım o zaman yumurtlaman ne zamandı belki çok erken davrandık kan için birde bana ilaçlar yazdı negatif çıkınca ben almadım ilaçları
Tuqu Haticeeee6161 normalde sat 10 ocaktı, kimyasalı düşürdüğüm yani. Ovulasyonda 25 ocakta pik yaptı. O yüzden 8ine bekliyorum. Senin ne zamandı
Tuqu Haticeeee6161 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun, haberleşelim burdan testte pozitif görürsek 🥹
Haticeeee6161 Tuqu amin canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın haberleşelim canım sonuçlarımızı 🌸
Mervee96 Ecem0635 malesef canım labaratuvarda sorun var galiba tekrar da gitmedim açıkçası randevu günümü bekliyorum artık