mrsdoruk Gozde_coskun çok haklısın canım. Benim hamileliğin ilk günlerinde korkmuştum annem yolda düştü diye ilk kontrolümdü o günde hastaneye nasıl gittigimi bilmiyorum. Ferah tut içini her şey Allahtan 🙏🏼
Gozde_coskun mrsdoruk evet cok dile getirmekte kötüüü olcagına bırakmak gerek ama önleyemıyoö kendımı ☺️☺️
Gozde_coskun Ayafra aynennn işte 10 ocakta ben ikiliii aynı seylerı yasıyoz galıbaaa canım sende bu düşünceler var mı ☺️
Gozde_coskun Esra7261 ben cisiyet ıcım doktora sylelemesını tahmınını bıle uyarcam yenı moda balondan yapcam 😂o günleri allhın ıznıyle görürsem
Esra7261 Gozde_coskun ay inşallah. Bende cinsiyet partisi istiyordum en azından bir cinsiyet balonu patlatmak istiyordum ama burda kimim kimsem yok kaynanam kayınpederimde yaşlı insanlar ne anlarlar ondan o yüzden içimde kaldı yapamicam maalesef 😞
Gozde_coskun sevil87 oyyyu bebege gitsin o kilolar ☺️ Hayatta 1 kere yasıyorsun herkezın farklı bünyesii
Elifffcik67 Gozde_coskun bak dillendirme nazar edersin zira 9+1 olarak mide bulantısı ve kusmaktan helak oldum 😆😆😆
Minnosunannesii Bende 10 haftalık gebeyim ilk haftalarda cok fazla mide bulantısı halsizlik oluyodu şimdi hepsi geçti çok şükür bazen hamile olduğumu bile unutuyorum😂 Sadece ara ara kasıklarıma ağrı giriyo doktorum rahim genişlediği için ağrı olur demişti
Gozde_coskun Minnosunannesii tamam yaaa kötü bisey düşünmücemm tek ben böyle değilmisim ☺️ Varya yazıları okuyonca farklı herkezin derdi ayrı
Esra7261 Gozde_coskun aynen öyle. Diyarbakırlıyım Trabzon’a gelin geldim. Bi arkadaşım vardı burda saolsun o da işi bırakıp memlekete döndü. Yani anlıyacağın kimim kimsem yok burda 😢
Rslbse Morcivert061 kıskandim hamilelegin tadını cikartin ben 7 +3 um 5 teyken başladık kusmaya aşırı fazla ve serum bile ise yaramadı
Gozde_coskun Rslbse allah kolaylık versin canım zordurr dırek ınsanın direncı düşüyor ☺️Çekicez bebısler ıcın
Morcivert061 Rslbse Allah kolaylik versin cnm benim sadece karnim aciktiginda bisey yemessem bulaniyo ama yediklerimden cok sukur.bisey olmadi ins duzelir sennde