sevil87 Gozde_coskun Ben 16 haftalığım halen aynı duygular hamile gibi hissetmiyorum göbeğimin büyümesi , hafif küçük ağrılar,nefes nefese kalma haricinde
Gozde_coskun sevil87 ozaman inş böyle giderr sürecimizzz ☺️ Ama doktorlarda cagırma sürelerini 1 ayda bır yapmasalar merak edıyor ınsan
Morcivert061 Gozde_coskun ben 8 ile 9. Haftamda doktora gidene kadar esime sanirim artik hamile degilim dedim cunku cok iyiydim ne mide bulantisi nede baska bi sorun vardi doktora bi gittim hersey yolunda cok iyi gorunuyor o dedi🤣 bazi insanlar cok rahat geciriyomus bu dinemleri canim icini ferah tut🤣
Gozde_coskun Morcivert061 evet artık takmıcam dıyorum ama aklımdan cıkmıyokii dinliyorummm kendımı inş byleee devam eder 🙏🙏
Rslbse Morcivert061 kıskandim hamilelegin tadını cikartin ben 7 +3 um 5 teyken başladık kusmaya aşırı fazla ve serum bile ise yaramadı
emneyskl Gozde_coskun canım bende 13.haftadayım. Başlarda bende kendimi hamile gibi hissetmiyordum. Unutuyordum bazen😅 mide bulantısı , öğürme yaşıyordum. dikkatli ol birde yükseklere uzanma 😊
Gozde_coskun emneyskl calıstıgımdan bazen dediğin gibi unutuyorum bilee hala aynı yaşantıma devam edıyomm 😊
Yade Gozde_coskun inşallah canım 🙏🏻 Aynen öyle şimdiden fedakarlıklar başlıyor yediğine içtiğine hareketlerine kadar hepsini bebeğini düşünerek yapıyorsun annelik daha bebeğimizi kucağımıza almadan başlıyormuş 👼🏻😇
emneyskl Gozde_coskun herkeste aynı şeyler olmuyor. ablamda hiç bulantı olmadı mesela 😊 içini rahat tut sen.allahın izniyle birşey olmaz
sevil87 Gozde_coskun alışıyorsun o sürecede her gittiğinde kalbinin atışını duyunca ohhhh diyorum kusma olmayınca da çok kg alıyor insan 7 kg aldım şimiden
Ilkheyecanim Gozde_coskun ay keşke bende öyle olsam mide bulantısından yemek yemeğe korkar oldum artık su dahi içemiyorum 🤢
Gozde_coskun Ilkheyecanim ailem bıle soruyor yok mu bısey ıstemıyon mu dıye dedim hayır sasırıyorlar 😄
Morcivert061 Gozde_coskun en kotusu kendini dinlemek iste onu yapma mesela goguslerin sistimi agruyomu
Ayafra Gozde_coskun 9+3 haftalıgız bizimde 11 ocakta randevumuz 2 li taramaya gel dedi doktor:) sol kasık sancılarım dışında şimdilik güzel gidiyor canım:)
Gozde_coskun Ayafra aynennn işte 10 ocakta ben ikiliii aynı seylerı yasıyoz galıbaaa canım sende bu düşünceler var mı ☺️
Esra7261 Ayafra hayır en son 11+3 iken gitmiştim doktora. O zaman söylemedi doktorum bende sormadım. Çok erkendi söyleseydi bile sonrasında yanılabileceği ihtimaline karşı bende bilerek sormadım. Geldik 16. Haftamıza inşallah yarın öğrencem 😂
Gozde_coskun Esra7261 ben cisiyet ıcım doktora sylelemesını tahmınını bıle uyarcam yenı moda balondan yapcam 😂o günleri allhın ıznıyle görürsem
Gozde_coskun sevil87 oyyyu bebege gitsin o kilolar ☺️ Hayatta 1 kere yasıyorsun herkezın farklı bünyesii