Beybitooo Ebrarabla_06 ay evet hatırlayamadım çoğu kişiyi etiketleyemedim yani çok erken söyledi doktor değişmezse valla yapıyorsunuz bu sporu 🥰🥰
Ebrarabla_06 Beybitooo adın aklımda kaldı hepte merak ettim seni çok mutlu oldum senin adına inşallah değişmez canım benim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah🥰
Beybitooo Nrgl21 o zaman erkek olma ihtimali yüksek galiba yumurtlama zamanınızsa yinede ne kadar doğru bu tabi tartışılır 🥹
Beybitooo Zmra-13 ben dün gece acillik oldum devletteki doktorda gördü cinsiyeti o da gösterdi pipisi diye pozisyon uygun olursa görüyorlar
Beybitooo Ebrarabla_06 dün acillik oldum cinsiyet partisi yapalım dedik yapmaz olsaydık meşalenin dumanı boğazıma kaçtı 😂 acilde devletteki doktorda nasıl görmüş bu haftada doktor dedi sonra aa evet pipisi bende gördüm dedi gösterdi orda emin oldum
Zmra-13 Beybitooo inşallah bende senin gibi guzel haberler alirim bi kizim var bi oglum olsun cok istyorum rabbim iki meyvedende tattirmayi nasip etsin bizle beraber herkese🤲
Ebrarabla_06 Beybitooo kız dikkat et bu tür şeyleri pek fazla yapma Çok şükür ki öğrenmişsin Darısı benim başıma Gerçekten bazı doktorlar bile biliyor duruşundan Bacak arasından Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim
Beybitooo Ebrarabla_06 ay yok tövbe eşimle birbirimize girdik ne zaman böyle bişey yapsak birimiz hastanelik oluyoruz nazara çok inanır 🫠 amiiiin insalllah 🥰