baharmom35 Hilal1407 iğneyi göbek deliği hedef alınarak 2 parmak ölçeler sağ sol ve asagı göbekten vurdum ve hala o şekilde vurmaya devam ediyorum 😀
Minikeller00 EceKrb yok doğru okumuşsunuz evet amh problemim var ilk defa tüp bebeğe gittiğim için bende tecrübesizim sözde çok tecrübeli sevilen bir doktora gittim ama bende anlayabilmiş değişim birdaha gidersem muhakkak soracağım çok aklıma takıldı benimde
baharmom35 Hilal1407 gonal f ile yumurtalar yeterince büyüyünce bi çatlatma iğnesi olacak da benim suan transfer sonrası iğnelerim var gün de 3 defa
Blackk34 Linatkgl ben tam anlayamadım boşanalim ikinciye evlensin mi dediniz yoksa kuma mi istediniz? Allah evladınızı size bağışlasın bu aşamalara geldiğinize göre psikolojik olarak çok zor zamanlardan geçmişsinizdir. İnşallah çocuğunuz size ve ailenize mutluluk getirir.
Linatkgl Blackk34 Amin amin Allah razı olsun ben Tabikide artık her afet olduğumda bu sefer ne diyecem demekten artık psikolojikmen çöktüm kuma almasını istedim ama eşim kabul etmedi atadan 1 yıl sonra hamile kaldım