Sekara Hase insanlar hastaneye geldikleri gün başlıyor mama ver doymamış çocuk diye kimseyi dinlemeyin beni en çook zorlayan durum buyduu
Hase Sekara ay bunlar benim korkulu rüyalarım resmen ben hemen negatifte modu düşen biriyim ya o insan gidicek yada benim moralim bozuk kalacak
Rozalii-67 Hase ayy ikisindende çok korkuyorum bende asla normal istemiyorum kesinlikle sezeryan istiyorum 😂
Hase Rozalii-67 bence hiç kendini öyle şartlandırma bende nedense sezaryenden korkuyorum 😅 tabi o an başımıza ne gelecek bilemeyiz bide sen normal doğuruyormuşsun bende sezaryan düşünsene 😅😅
Sekara Hase eğer çok etkileneceğinizi düşünüyorsanız kesinlikle misafir kabul etmemenizi öneririm. Ben çareyi bu şekilde buldum
Rozalii-67 Hase ayy bide aynı anda doğuma girmemiz yokmu 😂😂 10 santim açılmamda olsa ben sezeryan istiyorumm 😂
snowglobe Hase tabi eaki hayatınıza göre farklar olacak. Ama hep şu şekilde yönetin hayatınızı. Ben çocuğa göre değil çocuk bana göre hareket edecek diye. Ve tabi akışına da bırakmak lazım zamanı gelince.
Sekara Hase küssünler elbet barışırlar insanlar sadece merak için bile barışıp ilerleyen zamanda gelirler. Çünkü herkes evine gittiğinde bebeğinizle siz başbaşa kalıyorsunuz
Rozalii-67 Hase 21. Haftada gidicem ben detaylı için ya aynı günde arayıp randevu alabilirim diye henüz randevu almadk
Hase Sekara çok doğru aslında umarım kimse ne benim kalbimi kırar nede ben kimsenin kalbini kırmak zorunda kalmam
Hase Rozalii-67 o zaman özel hastane takiplisin sen ben devlette randevu almak için 15 . Hafta gittim
Rozalii-67 Hase evet balım özele gidiyorum aslında bulsaydim İstanbul Zeynep kamilde gidicektim detaylı için ama randevu bulamadim
Sekara Hase Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin şuan bunları hiç düşünmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın🫶
Rozalii-67 Hase evet istanul Esenyurtta yaşıyorum Ümraniyedeydim 4 buçuk aydır evlenip Esenyurta geldim sen nerde yaşıyorsun 😍