Anasinincani Mira_ll13 benimki biranda oldu iki günde bir nstye gitmem gerekiyordu zaten o gün hastaneye gidecektim birden bel ağrım başladı sonra lekelenmem oldu sonra sancı sıklığim basladi derken hastaneye gittim
Emanetimmm Hanımlar konuyla bağlantılı olarak yalancı sancılarınızı kaçıncı haftada hissetmeye baslamistiniz ve sonrasında kaçıncı haftada doğum gerçekleşti. O sürec ne kadar sürdü onu merak ettim ben de ??
Dnss0050 Emanetimmm ben 38.haftadayım 2 haftadır gece gündüz giren bel ağrıları yalancı sancılar yaşadım ama nst de öyle sancı gözükmemiş açılma için bakmadılar gidip gelecem 3 güne 1 artık
Emanetimmm Dnss0050 anladım şimdilik 2 haftadır yalancı sancı yaşıyorsunuz ben de 3 5 gün olup aonra doğum felan mı oluyor diyordum Allah kolayca sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin 🌹
mbs44_16 Dnss0050 benimde adet ağrısı gibi oluyor açılma vs yok ama başı yerleşmeye başlamış dedi adet agrısı gibi olan yalancı sancı mı acaba
mbs44_16 Dnss0050 benimde 2 3 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dr başı yerleşmeye başlamış dedi açıklığın yok dedi sizce ne zaman doğum olur
Mervettas aysuhamza 4 sene önceydi canm tam hatırlamıyorum ama hafif kanlı olduğunu biliyorum zaten anlıyorsun geldiği zaman
Cansu3333 Mira_ll13 37 de hiç beklenmedik anda bi anda sabh kanamam oldu sancım yoktu nts bağladılar sancım yüksek cıktı doğuma alındım daha günüm vardı halbuki
betussss_777 minnoskonunannesi benim ki kırmızı ve pırtı şeklinde lekelenme değil kanama birsz korkuyorum
Fatmaokan 3438FG benimde son adet tarihim 23 Mayıs doğum yaptınız mı ben 3 cm açılma vardı en son dünden berli yalancı sancı arttı dün gece 20 dk bir geldi sancı geçti sonra bugünde aynı oldum korkarak bekliyorum evde acilmada var diye
3438FG Fatmaokan Ayyy yok daha yapmadım. Siz bu gidişle Allah’ın izniyle doğurursunuz. Benimde 2 gündür adet sancılarım var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Hiç stres yapma kendine. Bol bol dua et. Sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻🌺
Sedatun Nurcuk_111 benim karnım aşağıda büyüdü başından beri banada karnın aşağıda büyüyo bu iyi değil bilmem ne herkes saçma bi şekilde fikrini belirtti doktorum olumsuz bişey demedi sonuç olarak 33+2yim sorun yok yani takma kafana
Cmscms06 Saygi_can ben de 38+0 oldum bugün, geçen hafta yapabiliyordum bugün bir deneyeyim dedim yapamadım🥲🥲 acaba bende de tutacak mı hiç kaldıramadım bacaklarımı resmen
Saygi_can Cmscms06 bnce tutar 38+3 de doğar gibi normal doğum düşünüyor iseniz size bir tavsiye daha söylemek isterim ki pamuğa bolca zeytin yağı dökün ve tutunun rahim ağzını yumusatip acilmanizi saglayacaktir
fatos2404 Mira_ll13 temizlik aşkı hareketlilik ve yalancı sancılar olmuştu oğlumda kızım nasıl hissetirir yaşayıp göreceğiz inşallah 🥹🫶🏻
cennetb Pinklove nasıl suyun geldiğini anladım tuvalete gider gibi mi gittin yoksa regl gibi mi kendinden su mu akıyor