Eldgrn Babyandmoms ilk iki değer arası güzel artmış ama 2 ve 3 değer arası pek yüksek değil Ama şöyle bir şey var illaki iki katına atacak diye şart yok En az %60 artması lazım yani şu anda ne desem bilemedim doktorunuza sorsanız daha iyi olur sizin artışınız %50 civarı 2 ve 3 arası
myangelson Babyandmoms değerlerde düzgün artış görmek için 2 günde 1 verilmesi gerekir sizin ilk iki değer 3. Gün verilmiş en sonuncu 2. Gün verilmiş. İlk ikisinde güzel artış var ama sonuncu biraz az gibi en az %60 oranında artış beklenir sizinki %45 oranında artmış 2 gün sonra tekrarlayın bence yani 31 ocakta. Doktora da gozukun tabiki randevunuz da varmış bakalım o ne diyecek
Seyma-10 İyi gayet hiç beta takibi yaptırmadım ilk gebeliğimde 5,56 çıktı bi hafta bekledim gittim ikincide direkt bin küsürlü çıkmıştı zaten ama artış olarak gayet iyi duruyor
Babyandmoms Eldgrn ama o iki değer arasında 1 gün var diğerlerinde 2 gün var ebe gayet.iyi yükseliş dedi ama insan tedirgin oluyor 15 şubata randevu aldım doktora gidicem bakalım
Eldgrn Babyandmoms ben tarihleri şöyle baz aldım 27 sabah verildi mesela 28 e kadar 1 gün 29 a kadar 2. Gün o günde kan verilir böyle 2 gün olur 1 gün olması için 27 ve 28 de kan verilir öyle 1 gün olur
Eldgrn Zeyneppx çok güzel artmış Maşallah 2 günde 2 ye katlanması beklenir sizinki çok çok karşılamış
Babyandmoms Eldgrn yarin da kan vericem randevuyu bekleyemicem dün bugün vermedim yarin kaç olmalı sizce
Babyandmoms myangelson yarın tekrar kan vereceğim dayanamicam randevuya kadar ,2 dün ve bugün vermedim yarın bakalım kaç artacak sizce ne olmalı yarın ki beta
myangelson Vegaxx kese görüldükten sonra beta bakılmaz normalde sizde bebek görüldüğü halde neden beta bakıldı doktor mu istedi
myangelson Babyandmoms yine 3 gün olacağı için arada, en az 602 falan çıkması lazım %60 olarak hesaplayinca. Kan verdiniz mi ?
Eldgrn Babyandmoms 2 gün ara hesaplarsak 29 da verdiniz 31 de vermiş olsanız 2 katiyla 634 olur 1subat eklersek en az 750-800 arası olabilir ama tabi bunlar tahminler yüzde 60 artsa dahi iyidir. Belli olmaz belki binleri bile geçebilir.
Babyandmoms Eldgrn inşallah güzel bi artış vardır ilk dusukten dolayı çok tedirgin oluyorum umarım bi sıkıntı yoktur 🤲🏻