Pamuk Siz = Ben
Asla umrumda olmaz benim de hele bu saatten sonra. Hamile kalmadan önce inanın bende eşimin ailesini çok kafaya takan biriydim ne zaman bebeğim olacağını öğrendim bana bir cesaret, Allah affetsin ama bir havalar geldi. Artık benim canımdan can, en yakın arkadaşım, sırdaşım var ben ne yapayım eltiyi, görümceyi, kaynanayı hatta kocayı dedim kendi kendime ya. Şu forumda %90 herkesin vardır eşinin ailesiyle problemi
Önce onlarla, canımızdan can olan parçayı ayırmak gerekiyor çünkü onlar değersiz ama içimizdeki mucizenin değeri paha biçilemez 🙏
Evim 2+1 olmasına rağmen beşiği kendi odamıza kurmayı düşünüyoruz biz, odası olacak ama nedenini söyleyeyim boş olan odamızı sırf oda boş diye hor kullanıyoruz 🙏 En azından artık bebeğimizin odası diye daha düzenli kullanabileceğimizi düşünüyorum 🤭 Bebek eşyasına gelince bu ay doğum yapan kuzenimin de maddi durumu kötüydü zaten daha 4 ay olmuştu evleneli. Sağdan soldan yardım geldi a’dan z’ye kadar. Onda olan eşyalar ben hepsini yeni almama rağmen bende bile yok. Yeterki anne istesin, bebek rızkıyla gelir, kimsenin bebeği açıkta kalmaz 🙏