mavilikler7 umrumdadegil kanala girince ne oluyor? Ne zaman doğum başlıyor? Yaklaşık 35+5 de kanala girdi bebiş şu an 36+1 im telaşlıyım bilginiz varsa biraz aydınlatir mısınız beni kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum başlar ?
umrumdadegil mavilikler7 doğum yapmak için kanala inmesi gerekir bebeğin. Bende bilmiyorum dün sordum bu soruyu kimse dönmedi 1 haftadır benimde kanalda daha doğurmadım 🤷🏻♀️ internetten baktığımda 2-4 hafta arasında doğum olur yazıyor
mavilikler7 mombarbie_ kanala girince ne oluyor? Ne zaman doğum başlıyor? Yaklaşık 35+5 de kanala girdi bebiş şu an 36+1 im telaşlıyım bilginiz varsa biraz aydınlatir mısınız beni kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum başlar ?
mombarbie_ mavilikler7 kanala girmesi doğum yakın anlamına gelmez 2 haftada sürer 4 haftada belli olmuyor acikcasi
umrumdadegil mavilikler7 benim erken doğum riskim vardı 30. Haftadan beri zaten her an beklediğimiz için gelmesini ayrıca bişey söylemedi onun için
Sbealyihnan umrumdadegil korkuyorum doktor ani sezaryen diyecek diye veya aniden suyum gelmesinden korkuyorum 😵💫 Bu arada özelde mi doğum yapacaksınız devlette mi benim kafam çok karışık
umrumdadegil Sbealyihnan hiç öyle olumsuz şeyler düşünme akışına bırak bebiş ve senin için hangisi hayırlıysa o olsun💜 özelde yapacağım ben
Senzinc Sbealyihnan valla ilkindede cok korkmuştum yine korkuyorum kesilecek koyun gibiyim 😃 tamamen uyumak istedim doktor kabul etmedi ilkinde ameliyathanede bagırdım acıyo die bundada yine aynı seyleri yaşamak istemiyorum 🥲
Sbealyihnan prensesannesi__ nişanda doğumu başlatan 3 belirtiden biri. Ya su gelir, ya nişan gelir ya da hiçbiri gelmez sancı başlar 🥴
prensesannesi__ Sbealyihnan dünde bugün de nokta şeklinde kan geldı lavaboya gıttıkce ara ara yarın gidince bakıcam ne diyecek
umrumdadegil Sbealyihnan İstanbul’dayım 21bin tl zorunlu sezaryen ve normal doğum 35bin keyfi sezaryen🥰
Senzinc Sbealyihnan evettt korkutmak istemem ama bn hissettim ya yada psikolojik bilmiyorm ama o acıyı unutmuyorum 😁