Sbealyihnan Arkadaşlar bu hafta bebeğin aşağı indiğini hissettim ve hissettiğimden beri vajinamda garip şeyler hissediyorum. Batma hissi ve sızı gibi sanki su falan gelmeden direkt çıkacakmış gibi. Bu normal mi
prensesannesi__ Sbealyihnan benimde 37+3 oldu bugün lekelenme oldu kan yani nişan falan olabilir mı bu acaba ya korku sardı beni normal doğum yapmadım bilmiyorum da sezeryan olmuştum daha önce sabaha doktora gidicem
Senzinc Sbealyihnan benm bebiş ters bacakları aşagıda 😄 ama bende yatakdan kalktıgım zaman cok zor kalıyorum belim ayağım bacak aram cok ağrıyo zorla yürüyorum 2.gebeliğim sezeryan olcam korkuyorumm😞
Sbealyihnan umrumdadegil mesela yürürken zorlanıyorum sanki altıma yapacakmışım gibi hissediyorum zor tutuyorum
umrumdadegil Sbealyihnan aynı bende öyleyim sanki hep suyum gelecek zannediyorum🥲 yürürken bende zorlanıyorum sanki çıkacak gibi oluyor altım ağrıyor resmen kemiklerim sızlıyor doğurcam zannediyorum olduğum yerde 🥲 sünnet çocuğu gibi yürüyorum hatta😂
umrumdadegil Sbealyihnan 37. Haftadayım 36. Haftanın başından beri gittikçe daha fena bir hal almaya başladı
mombarbie_ umrumdadegil bende 36+1 oldum akşamdan berri çok kötüyüm batmalar sızlamalar bide toplanma oldukça çok garip Bi his değişik Bi agri oluşuyor bende düşünmüştüm acaba kanalami girdi diye ama cok garip Bi his
mavilikler7 umrumdadegil kanala girince ne oluyor? Ne zaman doğum başlıyor? Yaklaşık 35+5 de kanala girdi bebiş şu an 36+1 im telaşlıyım bilginiz varsa biraz aydınlatir mısınız beni kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum başlar ?
prensesannesi__ Sbealyihnan yaaa gerçekten mi pekı şimdi nasıl ilerliyor doktor kanama cogalırsa gel dedı yarın randevum var normalde ama bebeği o kadar çok kasıgımda hissediyorum ki her an dogurcam sanıyorum 😄😄
mavilikler7 mombarbie_ kanala girince ne oluyor? Ne zaman doğum başlıyor? Yaklaşık 35+5 de kanala girdi bebiş şu an 36+1 im telaşlıyım bilginiz varsa biraz aydınlatir mısınız beni kanala girdikten ne kadar zaman sonra doğum başlar ?
Sbealyihnan prensesannesi__ nişanda doğumu başlatan 3 belirtiden biri. Ya su gelir, ya nişan gelir ya da hiçbiri gelmez sancı başlar 🥴
Sbealyihnan umrumdadegil korkuyorum doktor ani sezaryen diyecek diye veya aniden suyum gelmesinden korkuyorum 😵💫 Bu arada özelde mi doğum yapacaksınız devlette mi benim kafam çok karışık