Kaderunsal dogum yapmışınızdır heralde😄artık , nasıl geçti,hangi doktorlar girdi dogumunuza
Bebeğinize kavuşmaya kaç gün var? 😂
çok şükür 47 günümüz kaldı ama zaman hic geçmiyor qb bi an önce kaeusmak istiyorum kizima
deletedmom11 hayırlı doğsun kuzuum inşAllah aynıyız demek 😁 23+3 😘
Ankara2 ah ah yapamadım daha paşanın keyfi yerinde galiba.Dün hastaneye gittim cok az bi sancım çıktı baskada hic bisey yok.Pazartesi gününe kadar suyum vs gelmezse pazartesi tekrar gidicem bakalm ne olcak
92 günn👼🏻
Bus Son 34 gun 💕
Kaderunsal ayy sizin bebek içeriden çıkmayacak heralde😄😄,Allah yardımcınız olsun inşallahhh
19 gun cnm
Ankara2 amin insallah pazartesiye kadar beklemedeyim bakalm ne olacak heyecan dorukda ama tık yok 😀 gelen telefonlardanda bunaldım iyice
Ankara2 evet sonunda bu sabah 10:30 doğumum gerçeklesti 😀
Kaderunsal Allah analı babalı büyütsün inşallah,gatada yaptınız demi,nasıl geçti,dıktorlar falan nasıldı ,hangi doktor girdii ,
Bus 8gün önce kavuştuk 😍
70 gün kaldı kızçeme kavuşmaya ❤❤
Ankara2 gatada yaptım ali diye bi doktor girdi bir surude hemsire vardi abartmıyorum onlar sayesinde çok rahat bi doğum oldu.Geceden evde sabaha kadar sancımı çektim 4 dakikada 1 e düşene kadar 4 dakikaya düsünce hastaneye geldim 2 saatte burda sancı çektim her sancı girdiğinde hemşire elimi tuttu ne yapmam gerektiģini söyleyip gösterip beni rahatlattı sancılarım çabuk kesildi.Açılmam 10 cm gelince doğum odasına aldılar doğum odasındada sancı odasındada tektim 2 ıkınmada doğurdum.Ikınırken vs hep konusturdular korkmamam için , rahat olmam için..
Şafak karanlık 179 gün var 😂😂🙈🙈
Şafak 5 gün ❤
- Düzenlendi
Son 67 gün inş. Çabuk geçer yiter gari 😀
Kaderunsal geçmişler olsn tekrardan,peki,odada kaç kişi kaldınız ,birde bi bilginiz varmı özel oda tutulabiliyormu acaba