Seda_nur4760 Tatar59 kız ben ne bilim benim ilk hamileliğim noluyor nasıl oluyor bilmiyorum kı dün senın yazdığını okuyunca resmen kolu içimde hissettim ☺️☺️☺️☺️
Tatar59 Seda_nur4760 korkacak hicbisey yok. Gerçekten cinsel ilişkiden daha basit bı işlem. Düşünmeye değmez.
A12_S07 umrumdadegil ahaha kol mu yok canm iki parmak ama insan panik yapınca zorlastiriyor misal ben 😂😂😂
umrumdadegil A12_S07 bazıları abartıyor gerçekten 😂 aynen işte panik aslında zorlaştıyor sakin kalmak önemli ilişkide bile insan kendini kasınca afedersin olmuyor yani bu da öyle bişey 😂
Seda_nur4760 Tatar59 ben ilk ilişkimde de çok zorlandım oturup gecelerce ağladım ☺️☺️☺️ o da kolay olmadı kı
A12_S07 umrumdadegil ah canm valla alışınca kolay geliyo demekki tek duam bir kez bakılsın ve o an doğum başlamış olsun😂
Kodal-42 umrumdadegil aa niye her gidisinde bakıyor kaç haftalıksiniz nerde oturyorsunuz benim daha hiç bakilmadj
umrumdadegil A12_S07 inşallah canım ama doğum zamanı da gelip gidip bakıyorlarmış sürekli açılma durumuna😂 korkma inşallah birdahakine daha güzel geçer böyle düşün 🥰
A12_S07 umrumdadegil iyi düşünmeye çalışıyorum kafam dağılsın diye bakalm senin bebiş harketleri nasıl bu aralar
umrumdadegil A12_S07 belli olmuyor hareketleri bazen doğru düzgün hissetmiyorum birkaç gün öyle gidiyor bazı günler de aşırı aktif oluyor çok değişken
umrumdadegil EdaninBebegi normalde 37 38 gibi yapılıyor ama benim 32 haftalık başladı erken doğum riskim var diye