Rabia-0655 Geçen hafta 1 parmak kadar açılma var demişti doktor bu şekilde baktılarları zaman çatı muayenesi mi olmuş oluyo acaba
umrumdadegil Rabia-0655 bana açıklık muayenesi yaparken çatına da bakalım demişti ikisine birden baktı
umrumdadegil Rabia-0655 eğer çatıya baktım demediyse sadece açıklık muayene etmiştir çünkü bana ikisini de söyledi ona bakarken ona da bakayım diye aynı şeyler olsa öyle demezdi
umrumdadegil Hilalaktscbk yok canım hiç korkulacak bişey değil sakin ol derin nefes al kendini rahat bırak kasma yeterli 10 15 saniyelik bişey zaten yok kolunu soktu yok öyle yaptı böyle yaptı diyenlere bakma 🥰
umrumdadegil Gizemyldz-1997 doktor eliyle muayene ediyor alttan korkma sakin ol kendini kasma derin nefes al hiç korkulacak bişey değil
kellebeek Çatı veya açılma muayenesi sonrası kremsi bir kanama oluyor mu bilen varmı bende açılma varmı diye baktı saatler sonrasında iki damla akışkan olmayan kan gördüm normal mi
umrumdadegil kellebeek bende olmadı çok defa baktırdım ama burda olanları da okudum normal midir bilmiyorum
Hilalaktscbk umrumdadegil Hamileliğin başından beri 6-7 ay geçti herhalde en son alttan muayene olalı sanki ilk olacakmış gibi gerilemeye başladım 🥲
kellebeek umrumdadegil normal olabilir belki ama artık bir tuhaflık oldu mu son haftalarda korku basıyor
umrumdadegil Hilalaktscbk ben ilk defa hamilelikte yaptırdım elle muayene kendimi kasmamaya çalıştım o yüzden rahat geçti kasınca kendini orası da kasılıyor o yüzden sakin ol😂
Hilalaktscbk umrumdadegil Bakalım hamilelikten önce rahat geçiyordu doktorum aynı doktor herhalde kalmam inşaallah kasmam 🥲🫠
Tatar59 Seda_nur4760 kız sencee? ☺️🤭 Mümkün mü öyle bişey. Elini sokup bebeği çekip alsa ne güzel olardi 😂 sadece iki parmak giriyor içeri korkulacak hicbisey yok. Cinsel ilişkiden daha basit bı olay.
Seda_nur4760 Tatar59 kız ben ne bilim benim ilk hamileliğim noluyor nasıl oluyor bilmiyorum kı dün senın yazdığını okuyunca resmen kolu içimde hissettim ☺️☺️☺️☺️