aysegullozdm Songulum ayy canım hayırlı olsun mutluluğunu çok iyi anlıyorum 🥹🥹Tarif edilemez bir mutluluk saglika gelir inşallah 🥹Bizde o anları yaşarken şimdi bir baktım doğrucam nerdeyse Her an gelebilir Bekliyoruz 🥹🥹darısı size inslallah 🌸❤️
Songulum aysegullozdm amin canım inşallah senin de sağlıkla doğsun inşallah tez zamanda kavuşursunu mis kokulunla 😍
Songulum Cankuss35 Sermec27 Serapjjj 5959lap Nilckrr B-Y94 Haticeburak06 Cankuss35 Busraaaaaaaaaaa12 aysegullozdm kızlar ben dayanamadım yine test yaptım koyulaşma var mı sizce
Songulum Cankuss35 benim adetim geçtikten sonra yumurtlama oldu yani geç döllenmede olmuş oluyo kaç haftalık olmuş olacak bilmiyorum bu yüzden 1 hafta sonraya randevu aldım bakalım inşallah görürüm bebeğimi
Songulum Busraaaaaaaaaaa12 benim kızım da bundan daha az belirgindi ama yine tam anlamı ile koyu kırmızı deyildi ve 4 haftalıktı
Merve1414 Songulum bence var hayırlı olsun canım daha çok küçük olduğunu düşünsene bence kandan baktır kan ver
mamyyy1312 Kizlar arkadaşım tüp bebek yapti persembe kan verecek ama bugunden test yapmak istedi ve silik çıkmış sizce bisey var mi
Sedadvc mamyyy1312 Evet evet tutunmuş. İnşallah beta HCG de düzenli artar. Sağlıkla gelsin inşallah. 🥰🥰