Handeckm Sevdaferhat ay nasıl göstermedi bu kadar hafta. Ben 12.haftada öğrenmiştim. Şimdiye kadar öğrenmesem catlardım merakımdan sanırım😂
Gizemyunusduman Sevdaferhat ben 17.haftama giricem bende daha öğrenemedim ama her iki cinsinde giyebileceği birkaç kıyafet ve hastane çıkışı aldım yılbaşından sonra tekrar çıkıcam çarşıya yine iki cinsin giyebileceği kıyafetler alıcam
Sevdaferhat Gizemyunusduman ben Daha hiç bi yerden başalamadım yanı aldım aldım da böyle 2 3 parça birsey . Takım halinde baktığım zaman kızların kı ayrı güzel erkeklerın ayrı güzel oluyor nereden başlayacağımı bilemiyorum o an 🤷♀️
Deletedmom431 Brntnc Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 😍🙏 kaç haftalıksınız sonucu yazmayı unutmayın 😘
Gizemyunusduman Sevdaferhat bende gittiğimde hep öyle oluyo ama böyle ayicıkli kurbağalı şeylerde çok tatlı oluyo cinsiyet belli olunca ancak elbise pantolon olarak ayrı almış olucam ben
Sirrlfehva Sevdaferhat yarın detaylı ultrasonumuz var öğrenirim diye düşünüyorum nasipse :) sizin baya ileri atmış hafta geçince sorun oluyor mu
Deletedmom431 Brntnc canım bunun gerçek olduğunu iddia etmiyorumki ben ☺️ Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin 😘 sağlıklı olsunda belki sürpriz olur size Doğumda 😍
Aselnaz33 Sevdaferhat ben 14.haftada alttan baktırdım hiç göbekten baktırıp yok kordonmuş kızmış yok kızmış erkekmiş aklıma soru işareti takamazdım :)) uzandım hop iki saniye veee kızzz şuan 29haftaya gircez kızımla ❤️