3438FG Haticeburak06 İşte haklısınız ama napacağız ki 🤷🏻♀️ Bırakmaktansa uğraşmayı tercih ediyorlar kendileri bilir
yeni-annelik Sigarayı nasıl bıraktınız ya ben 7 haftalık hamileyim bir türlü tiksinemedim eşimde içiyor canım çekiyor sürekli
Rabiul yeni-annelik öyle bir zaman geliyor ki canım tiksiniyorsun valla ben 10.11. Haftamda fln bırakmıştım hasta da olmuştum nefes alamıyordum sigara daha beter yapıyordu 2024 e sigarasız girdim yani inşallah sende bırakırsın
Haticeburak06 yeni-annelik hamileliğimin ilk ayında 12 saatlik bi otobüs yolculuğu yaptım otobüste beni çok tutuyor o esnada sigarayı düşündüm içmeye çalıştım ama içemedim midem bulandı ve aşırı tiksindim hamile olduğumdan dolayıda bırakmak zorundaydım zaten bu şekil bıraktım
Srylcnkya Rabiul canm zaten sen icmesende o kukuyu içine çekiyorsun ister istemez o daha zararlı … En azından eşin camda yada balkonda içse daha iyi
birkimseee Haticeburak06 bence karşınıza alıp konuşabilirsiniz, ben şimdi bile o kokudan yaklasamazken yarın evladının ona nefesini tutmadan, istediği zaman sarılmasını istiyorsa bırakmasını söyleyin umarım ikna olur
Srylcnkya Arkadaşlar birbirimize dua edelim vicdan yapalım icmeyelim die ben aslında çok içmiyorum günde 3 tane içebilirsin dedi Dr um ama içime cekmiyorum yinede üzülüyorum 😭
Evinim Haticeburak06 çok şükür benim oyle bır durumum yok eşim içmiyor bende zaten hayatımda hıc kullanmadım 🥰🤲🏻
gizem-cbn Haticeburak06 benim eşim tiroidi olduğu için bıraktı cebim para görüyor diyor kendi de memnun daha enerjik
Haticeburak06 gizem-cbn ahhh allahım zararını görmeden bıraktığı günleri göstersin inşallah en yakın zamanda banada🥲
gizem-cbn Haticeburak06 inşallah ya ama erkekler biraz şeydir 🤣 zora dara düşmeyince icraate geçmiyolar
amayinedeiyiilerledim Haticeburak06 halk sağlığı merkezinde ücretsiz ilaç ve nikotin bandı veriyorlar. Aylık takip vs yapıyorlar. Denemek isterseniz aklınızda bulunsun
amayinedeiyiilerledim Haticeburak06 rica ederim. Önemli olan eşinizin bırakmak istemesi bunu unutmayın.