dml33 Zeyneb35 bn hamile olduğumu ogrendigimde 3 bucuk haftaliktim simdi diorm hangi ara yariladik cabuk gecti bakinca 😀
Elfsglm dml33 ya bende 3 haftalıktım 😍 şimdi 18 hafta oldu valla ama bu dönemler sanki geçmiyor ya ben daha çok büyüsün daha fazla hissedeyim böyle karnıma bakınca hareketlerini göreyim istiyorum artık 😂😂
Pinkyy Zeyneb35 canım 20+2de doktor kontrolünden çıktım 2-3 saat sonra biri sağdan biri soldan tekmelerini pıttt pıtttlarını hissettim,daha önceki zamanlardaki hareketleri hep gaazzmış oysa ki 🙈biraz daha sabret canım inan zaman çabuk geçiyor..
Zeyneb35 Pinkyy ayy ne güzel :)) Evet benim de hp gaz biseyisi oluyor biliyom bazen bebek diyom ama değil 😁
Bulut74 Zeyneb35 ilk gebeliğinse 20 haftadan sonra hissedersin canım🤗 ben öyle hissetmiştim ilk kızımda şimdi ikinci yarın 18 haftalık oluyor 2 haftadır hissediyorum ikinciyi biraz erken hissediyorsun💕😌
Tuba_44 Zeyneb35 kişiden kişiye değişir karın yapısıylada alakalı ben çok erken hissettim tam vuruşlarını 20.haftadan sonra başlıyo
slmynsbkm kizlar karniniz disardan bakinca gobek degil de hamile gibi kacinci haftada cikti benim su an gobek gibi duruyor yemek yiyince artiyor az daha tabi. ama hamile oldugum belli degil hala 16 haftaligiz