Elizveannesi Zeyneb35 ilk gebelikse 20den sonra, 2. Gebelikse 15ten sonra hissedersiniz. Hissetmek dediğim tekme falan değil 😁 küçük küçük kıpırtı olur başlarda. Yer değiştiriyor gibi. Özellikle de gece uzandıpınız zaman olur.
Zeyneb35 Elizveannesi ilk gebelik canım valla ıkı düsugum oldu Rabbim bi daha yaşatmasın. Olsun ya sağlıklı olsun da bekleriz :))
Fatik 18den sonra boyle pit pit die bishe oluyo, ama 22de ve sonrasida daha net hissettim ben🤗 herkesde farkli
dml33 Zeyneb35 bn hamile olduğumu ogrendigimde 3 bucuk haftaliktim simdi diorm hangi ara yariladik cabuk gecti bakinca 😀
Elfsglm Tubakrts bende 18+1 oldum bikaç gündür göbeğimin alt kısmında tam ortada günde birkaç kez bi pıt pıt hisediyorm 😂 bugün sabah daha erken diye az daha yatayım dedim yine aynı yere vurdu sanırım kalk kahvaltı yap dedi 😂😂
Sabireeray Zeyneb35 evet değişiyor erkek bebekler daha erken hissediliyormuş nekadar doğru bilmiyorum 🙂
Elfsglm Zeyneb35 çoktaaAn doyurdum kızçemi 😍yani 16. Haftalarda böyle balık gibi bişi hissediyordum ama şu birkaç gündür baya bariz vuruyor erken hissetmeye başladığım için kendimi gerçekten şanslı hissediyorum 😂😂
emel16 Zeyneb35 15+1 deyim hala bişey yok bende sabırsızlıkla hissedeceğim zamanı bekliyorum:) inşAllah erken hissettirirsin oğlum 😘