Elif5509 Arkadaşlar merhaba biz bugün 36 haftalık olduk. Ara ara vajinamda böyle anlık batma mı desem sızlama mı desem bilemedim öyle şeyler oluyor anlatamadım da 😅 sizde durumlar nasıl ?
Smye95 Elif5509 Elif5509 Bende de var bugün kontrolde açılma var dediler acaba doğum ne zaman olur çok korkuyorum 35+5 haftadayız
mmirzamm Elif5509 aynı şey bendede var bebek vuruyor diyemi ney diyemi bilmiyorum ilk gebeligimde böyle şeyler hatırlamıyorum 36+5 günlük
_gulfer Bnmde 35 doktora göre 36 hafta bakalm nasl doğacak minik kuşum bugün adet sancısı gibi ağrım oluyodu çok halsizdim bide az kalmış bi yandan heyecan bi yandan doğum korkusu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah en kolayiyla🫶
Elif5509 Smye95 açılma olduğunu nasıl anladılar ? Çatı muayenesi mi yaptılar ve kaç cm açılmanız varmş 🌸
Elif5509 mmirzamm benim ilk gebeliğim tecrübesizim bakalım haftaya kontrolum var ne diyecek doktorum ☺️
Barlas28 Smye95 bende bundan korkuyorum sorması ayıp nasıl yapıyorlar çatıyı? Cok acıtan bir işlem gibi duydum ne kadar doğru bilmiyorum😣
Elif5509 Smye95 sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbm 🙏🏻 Bir de çatı muayenesi daha hiç olmadım ben , herhangi bi acı oluyo mu acaba
Barlas28 Elif5509 Sabahtan beri aynılarını yasıyorum bel ağrısı kramp regl gibi ağrı , akıntı hepsi kombo gibi geliyor
Elif5509 Barlas28 bende saniyelik sadece vajinada bi sızlama oluyor adet sancısı gibi bi sancım yok şuanlık ☺️ 38 nci haftaya kadar bi gelebilseydik 😒
Smye95 Barlas28 Bence abarttıkları kadar değil.Korkup boşu boşuna stres yapmana gerek yok.İki parmak ile çatının durumunu değerlendiriyolar işte açılma varmı yok mu durum nasıl serviks yumuşak mı bende bunların hepsi vardı sadece başı yukarda dedi o yüzden haftaya kontrole gel dedi aksi bi durum olmazsa
Hande-o Barlas28 biraz yapan kisiylede alakalı acı konusu kendini kasmamaya çalış iki parmak ile bakılıyor ben oğlum çok baktırdım malesef ordan biliyorum kimi ebe hiç acıtmadı kimisi nerdeyse çocuğun olduğu yere kadar gitti sanki
Esraabbaa Barlas28 muayeneye giderken acıyacak vs diye kendinizi şartlamayın sakın biraz bu şekilde korkuyla gidilince acıyor bence insan kendini kasınca. Ben daha önce vajinal ultrason olduğum için çatıdan da hiç korkmamıştım gayet rahat gittim hiç kendimi sıkmadım ve saniyelik bi şey hemen bitti zaten