kivancinannesi Hayat70 benimde 19 Aralık vajinal ultrasonla gördük keseyi perşembe günü tekrar gidecem
Hayat70 hanDan2323 Bana beta eğer normalden fazla yukseldiyse ya mol gebelik yada çoğul gebelik demişlerdi ikiside çıkmadı.
E011023 Denizzkumsal çok teşekkür ederim inşallah görünür inşallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun çok zor.
littlechick E011023 Ultrason kağıdı verdimi onda gs yazar kese boyutunu ifade ediyor ordan bakabilirsiniz yani neden hiç bir bilgi vermemiş anlamadım. Benim doktorum kese 25 mm olduğunda bebek görünür demişti
E011023 1bebe1meow bilmiyorum ki pek anlamıyorum degerlerden.Çok moralim bozuk hic iyi degilim Allahim🥺bu ikinci böyle oluyor tükendim arttık
1bebe1meow E011023 Allahım hayırlısını nasip etsin umarım düşünüldüğü gibi değildir sağlıklı olması için dua edeceğim 🥹❤️ eğer kötü bir sonuç varsa ilkini de kaybettiyseniz tedavilik bir sorununuz olup olmadığını doktorunuza danıştınız mı acaba
E011023 1bebe1meow ya ben yurtdisindayim buranin saglik sistemi igrenc berbat çok kotu cokk. 1bebe1meow teşekkür ederim çok saolun iyi dilekleriniz icin😭
ilaycete213 @E011023 ben varım 4 haftalık gittim bana bilmem kese yukarda değil bebek yok dedi neredeyse kürtaja alacaklar ilk haftalardir normaldir gözükmemesi bekle biraz daha görünür inşallah ben 7 haftada tm oluşmuş kalp atışını duydum
E011023 ilaycete213 gerçekten mi ayyy inşallah çok istyrmm inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim🙏🏻
littlechick E011023 Anladım canım kötü şeyler düşünme 4+4 bebeği görmek için çok erken zaten hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻❤️
ilaycete213 @E011023 ben Altan baktirmaya çok karşıyım hata ilkinde yaptırdım baya fırça yedim 317, öğrendim
Eddakayaa Yadem2024 E011023 hiç yüksek değil korkma benim ilk gebeligimde 4 haftalıkken 2bin küsurdu bundada daha 5 haftalıkken 3500di aklına kötü seyler getirme 6+4de gittim sadece kese var doktor 8.haftan dolsun öyle gel dedi bekliyorum hala çok normal yani