Rabiul Busestl ay aklıma test yaptığım zaman geldi 😍 2 gün gecikmem vardı ihtimal vermemiştim test yapıp üzülmek istemiyordum testi alıp dolabın içine fırlatmıştım 😂😂 sonra yapayım içimde kalmasın dedim pozitifi görmüştüm 😍 duygulandım
aysegul1122 4+2 de öğrendik şimdi 13+2 yiz. Herkes süreç su gibi geçiyor diyor ama bence biraz yavaş ilerliyor 😂
Seldahilal aysegul1122 bencede çok yavaş ilerliyor 😂😂bian önce saglika kucamiza alırız inşaallah sabırsızlanıyorum
Prensesannesibir Ben bir haftalıkken öğrendim 😂😂 iki hamileliğimde hissettim sanırım test yaptım çoook silik bir çizgi vardı kan verdim akşamına sonucum 50 çıkmıştı şimdi 14 haftalık olduk
elifcevikibis Seldahilal teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar versin🤲🏻 bebişler sağlıkla gelsin🤲🏻🧿
Miraykader Seldahilal amin allah razı olsun Allah hepimize sağlıklı bişekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️
Seldahilal _06ogretmenanne ay sizin baya baya az kalmis ben yolu yarilamadim daha 😂😂😂benim için sanki zaman geçmiyor 🤭