Seldahilal Kızlar Hamile olduğunu kaç haftalıkken öğrendiniz ve şuan kaç haftaliksiniz ben 6+4 de öğrendim şuan 16+5 çok şükür
Zelihapinar Deletedmon_98 reglime 2gün öylesine yaptım sırf alkol içicem nasılsa negatif olcak diye yaptım pozitif oldu 😍
Deletedmon_98 Zelihapinar ayyy hayırlı olsun sağlıcakla kavuşun inşallah 💖 benimde tam 6 gün var bu hafta sonu yapmayı planlıyorum inşallah 🫠
2prensesannesiiii Seldahilal öğrendiğimde 6 haftalık sanıyordum 2 hafta geç döllenme olmuş 🥰 şuan 13+3 haftalığız
Merve_ceyhan0803 Seldahilal aşılama ile olduğum için tam gününde test yapıp erken öğrendim planlıydı yani 😂
Seldahilal Merve_ceyhan0803 analdim ne güzel olmuş ozm benimde tüp bebeğe başlamıştık embriyolar transfer edilmeden kendiliğinden hamile kalmdim çok şükür Allah büyük 😘🤭🤭
Busestl Seldahilal reglime 1 gun kala icime dogdu gittim erken gebelik testi aldim ikinci cizgi silikti gittim kan verdim doktor 4 haftalik gebesin dedi regli tarihine göre :) henuz kese yoktu tabii
Rabiul Busestl ay aklıma test yaptığım zaman geldi 😍 2 gün gecikmem vardı ihtimal vermemiştim test yapıp üzülmek istemiyordum testi alıp dolabın içine fırlatmıştım 😂😂 sonra yapayım içimde kalmasın dedim pozitifi görmüştüm 😍 duygulandım