170420 Ebrarabla_06 bna yaptı arkadaş ileri geri gitti ama kaç defa denediysek oğlum oldu ikinciye hamileyim bundada cinsiyeti öğrenene kadar kaç defa yaptık kız cikiyorduk yuvarlak çiziyordu yani şimdi kızımı bekliyorum insalah🤗
Ebrarabla_06 Kızlar ilk yüzük testini eşim yapmıştı bana dün de Görümcem yapmak istedi Görümcem yaptı bana eşim yaptığında yuvarlak çizmişti Görümcem yaptığında ileri geri gitti geldi yani şimdi anlamış oldum ki doğruluk Payı yok😂
Ebrarabla_06 @SmyEsciv @170420 Buseirgit @seyma5353- @iremd-1798 @kumru9 @aslhnkrts9 @Galya15 @Linatkgl @Nrgl21 @Busra_27_34_ @yarencaliskan @2prensesannesiiii @pamukpamukoldum @Azrakusuum @Babykalamar Bakın bi kızlar bende bu sefer ileri geri döndü
Galya15 Ebrarabla_06 önceden yuvarlakmıydı yani şöyle ben bilinçsiz yaptırdım hangisinin neyi temsil ettiğini bilmeden yoksa beyin yönlendiriyormuş
Busra_27_34_ Ebrarabla_06 benimde önce bir yuvarlak dönmüştü sonra dik gidip geldi önce kız dediler sonra erkek 😁şakacı oğlum inşaallah seninde öyle olur amin amin 🤲🥰
aslhnkrts9 Ebrarabla_06 ilk yaptığımız da benimde ileri geri gitti sonra tutmaya devam ettik yuvarlak çizdi ben canım sıkıldıkça denedim sonradan hep yuvarlak çizdi alakası var mı bilmiyorum ben baya şaşırdım bu olaya 😂
aslhnkrts9 Emrealtay garip gelebilir ama tam ortada hissediyorum ben sağdan soldan tekmeliyo çünkü yada bana öyle geliyor
Mervisimm07 Ebrarabla_06 cinsiyetimi öğrendim daha dün sadece yüzük testi başarılı oldu bizde şaka gibi ama gerçek çin takvimi falan fasa fisoymuş 😂😂 bir tek yüzük yuvarlak çiziyordu her yaptığımda ve kızmış ♥️ Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Ebrarabla_06 Mervisimm07 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰 yanılmışım demek ki bakalım bizde hangisi doğru çıkacak 🤭
Ebrarabla_06 2prensesannesiiii evet bence de görümcem yapalım deyince kıramadım en iyisi muayene günü 😂🤭
Ebrarabla_06 Galya15 evet canım benim önce yuvarlak çizdi dünde ileri geri gitti geldi benim beynim mi yönlendirmiş 🤭 kız ben heyecan yaptım şimdi akşam yine deneyecem😂
Ebrarabla_06 Busra_27_34_ kız bende ona şaştım eşim yapınca yuvarlak görümcem yapınca ileri geri gidip geldi Rabbim sağlıkla kucağına almayı nâsip etsin inşallah 🥰
mimar-anne Ebrarabla_06 yuvarlak çizerse kız, ileri geri erkek ama bende ilk oğlumda tuttu şimdi yine erkek ama yuvarlak çizmişti☺️ yani tutmadı😁
Ebrarabla_06 mimar-anne ben ilk kızımda hiç yapmadım bu bebişte de önce yuvarlak çizdi sonra da ileri geri yani hangisine inanacağımı bilmiyorum 😂😂 sağlıkla kucağına al inşallah canım benim🥰
Ebrarabla_06 2prensesannesiiii benim daha bulmadım randevu alabilsem ayın 16 sında gitmem gerek ama sıra yok