Yello prematureanne02 bizim 14 gündür verıyolardı 2 gündür antibiyotik verılmıyormus enfeksiyon yukselınce tekrar başlamışlar 21 güne cıkarıcaz 7 gün daha verılcek filan denildi bu defa kanı da düşüyor kan takvıyesı de verılecek 😞
prematureanne02 Yello Bunlar çok normal şeyler prematüre bebekler için. Bizde çok yaşadık . Daha büyük şeylerden korusun rabbim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yello _Tazeanne Allah razı olsun amin inşallah🤲🏻 kesem delinmiş bir sabah kanama gördüm hastaneye gittiğimde suyumun azaldığını öğrendim doktor yatış verdi ama 10 gün durabıldı kuzum sonra suyum geldi
Yello prematureanne02 sizin bebeğiniz nasıl çok şükür çıkmıştı değil mi? Amin Allahım razı olsun aklınıza geldikçe bize de dua edin🤲🏻
prematureanne02 Yello evet 3 ay oldu taburcu olalı. Bazı sıkıntılar var epilepsi teşhisi kondu işitme kaybı da var ama hepsinin tedavisi için uğraşıyoruz iyi olcak inşallah🙏🏻🙏🏻 ederim tabikii
Asli5234 prematureanne02 merhaba çok geçmiş olsun beyin kanaması ya da beynin oksijensiz kalması gibi bi şey yaşadınız mı
Asli5234 prematureanne02 anladım Allah şifa versin yavrularımıza bize de fizik tedavi önerdiler motor becerilerinde sıkıntı olur dediler çok endişeliyim 😢