Mucize_1 Popi bakalım bugün hastaneye gitcem benimde senin dediğin gibi akıntımın içinden kıl gibi kan mı deyim öyle bişey geliyo dünden beri bakalım ne diyecek
Mucize_1 Delidolu Gittim doktora canım şiddetli ağrın sancın olmadığı sürüce doğum başlamamıştır bu lekelenmeler oluyo ama bi ilacı tedavisi yok dedi takipte kal dedi bebek hareketlerini felan bakalım nolacak
Mucize_1 Popi benimde ilk kahverengi geldi şimdi senin dediğin gibi beyaz akıntının içinde kıl gibi kan gbi bir şey var inşallah benimde geçer
Popi Mucize_1 önceki zamanlarda kahverengi olmuştu doktorum hormonlardan olabilir normaldir kan rengi olmadığı sürece lekelere takılmasın kafan demişti
Popi Mucize_1 merhaba. Sordum doktorum hormonlardan veya kasılmalardan olabiliyor son ayda ama hiçbir tehlike ve tedavisi yok dedi. Korkulacak bir durum yokmuş 🙏🏻🙃
Mucize_1 Popi benimde geçmişti ama bugün sabah akıntımın içinde kan pıhtısı geldi yine doktora gidecem bugün
Mucize_1 Popi bu sefer özeldeki doktoruma görüncem devlete gittim geçen beni hiç rahatlatmadı bebek iyi dedi sadece kilosunu felan hiç bişey söylemedi akıntı için de sancın olursa gel dedi gönderdi