Gulsah_09 Kızlar çorumda fatma emraliye giden var mi 10 gün sonra ayrılıcakmıs baskandoktor seciminiz var mi ne yapmayi dusunuyorsunuz
Kubra55555 Gulsah_09 Çorum özelde özgül diye bı doktor var iyi diyolar ona bı gitmeyi düşünüyorum bende
ruveyda123 Gulsah_09 bende 32. Haftamdayım yarın kontrole çağırdı ama mutlaka doğum için anlaşmıştır hastaneyle diye düşünüyorum ya yarın detaylı sorucam ama ondan başka bir doktor bu saatten sonra nasıl bulucam bilmiyorum 🥹
Seher1234seher Gulsah_09 aaaaa Fatma hanım ayrılıyormuymuş .Onun için hayırlı olan olsun canımm..Ben Buhara Özel Hastanesi’nde Sinan Beye gidiyorum canım Sinan Özer
Gulsah_09 akkrn sanırım öyle ben de ona takipliydim simdi tekrardan doktor arayisina giricem 32 haftaligim 😥
ruveyda123 Esraalic doğum için saat kaç olursa olsun geliyor mu ve telefon numarasını veriyor mu iletişim için acaba
ruveyda123 Kadis07 çorumda açacak fakat diğerini yarın sorucam inşallah son zamanda doktorsuz kalmayız🥹
Kadis07 ruveyda123 inşallah 1 haftadır hastane değildi zaten doktor değiştirmekte bu süreçte olmadı yaaa