Beyzab95 Kızlar hastane çantasına göğüs pompası ve biberon koymayı düşünüyorum her ihtimale karşı sizce gerekli mi değil mi emin olamadım
denizalismom Beyzab95 ben doktoruma danıştım sağma makinasına gerek yok lazım olursa hastanenin kullanırsınız demişti. Ebe biberon istemişti.
A12_S07 Beyzab95 evim 2 dk lazım olursa evden getirtirim diye düşündüm evin uzaksa bence koy kullanmazsan getirirsin geri
MomsE Beyzab95 ben de koydum çok yer kaplamıyor zaten eksik olmasın da fazla bir şey götürsem de bir şey olmaz diye düşündüm
ParodiMom Ben koymayı düşünmüyorum almadım bile direkt emzirme odaklı olucam eğer olurda sütüm gelmez ise şırınga ile veririz ilk kızımda avent biberon kullanmama rağmen meme reddi yaşadık eğer yine ihtiyaç duyarsak o zaman alırız
ParodiMom Beyzab95 Tecrübelerime dayanarak ben biberon sağma olayına mecbur kalmadıkça girmeyeceğim bolca ten teması emzirme odaklı olucam
Dnmzzeda Beyzab95 Evet yanıma alacağım 1 paket mama da alacağım lazım olur sütüm gelmez hemen eşim sağ solda aramasın diye hazır gideyim de o sıra zor olur diye ☺️☺️
Beyzab95 ParodiMom bemde öyle düşünüyorum ☺️ ama Allah korusun bir sıkıntı olursa diye koymalı mıyım acaba diye düşündüm 🥲
ParodiMom Beyzab95 Yani çok sorun ediyosan al koy ama bulunmaz birşey değil hemen alınır birşey bak onun yerine bestlak damla al stokla B12 takviyesi al süte emzirmeye odaklan canım
Beyzab95 A12_S07 evet ben koyayım ya en iyisi ☺️ sen nasılsın var mı bir şey benim daha 36+1 ama henüz bir şey acaba ne zaman doğururuz ya 🥲🥲