Ayker1 Silacavdar Fitil olarak alıyorum doktorum daha etkili olduğunu söyledi ağızdan aldığımda aşırı baş dönmem olmuştu
Ayker1 Silacavdar fitil olarak kullanıyorum ağız yoluyla kullandığımda aşırı derecede baş dönmesi yaşadım
Silacavdar ayanarta1 yaaa siz baya dinlenmişsiniz ben yapamıyorum çok sıkıldım şimdiden ama dikkat ediyorum kendimi korkutup o psikolojiye girmek istemiyorum
Sumeyye_g SmyEsciv çoğu gebelikte ilk haftalarda oluyor benimde ilk 3 ayımda vardı sonradan kendiliğinden iğnelerle geçti sürekli yatmıştım
SmyEsciv ayanarta1 işte ne güzel çalışanlar için mümkün değil allaha emanetiz inşallah sorunsuz geçer herkesinki benimkide
Ebru060619 Silacavdar evet bitanem benimde kanamam yoktu sadece bir kere çook çook az denicek kadar az lekelenme oldu, kanama olmaması iyi bişey bence
Sumeyye_g SmyEsciv bende sordum ama hiç bir açıklaması yok 2 düşüğüm vardı ilk haftalarda kanamam olup ve nedeni hiç bilmiyoruz hiç bişey çıkmadı
Ebru060619 Silacavdar inan ki o zamanlarda geçiyor, hele bi hissetmeye başla o kadar güzel bi duygu ki anlatamam yani Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ❤️
Ayker1 Silacavdar Daha mı etkili acaba bana fitil olarak kullan dedi ama bilmiyorum her doktor farklı tabi
mirooo Silacavdar benimde başts oldu doktorum progestan yazdı bi süre sonra kayboldu. Kanama alanıda kese büyüdükçe o alan genelde kapanıyor demişti doktorum inşallah sizinkide öyle olur sağlıkla gelsin