Ummu_hifa yok yok hiç korkma hastanede senin seklinde günlerce bekletmezler.Ben neden bekledim aciklayayim.Devlette doğum yaptım.Yatışım yapılırken benim sancım vardı açilmam da 3 cm olmuştu sancılarım yüksekdi doğumun basladi dediler.Sonrasında açılmam ilerlemedi diğer bagaranlara korkumdan sancım yüksek sunide vardı ama ben çok az hissediyordum kramp gibi doktor vicudun suniyi kabul etmemiş dedi bu şekilde 2 gün aç susuz hem suni sancı hem kendi sancım yattım 3. Gün kendi doktorum denk geldi bugün doğurdun dogurdun dogurmadin sezaryana alicam dedi eşimde bekletmeyin artık iki gün oldu aç susuz kızın dermanı kalmadı dedi doktorda en son çare kesmek yaşıda genç ben inanıyorum kuvvetli kız doğurur o dedi.3. günün sonuna kadar bekledik açılmam zorlayınca 5 cmi buluyormuş doktor rahimin kalın ve etli bu yüzden zor açılıyorsun dedi.Rahim ağzı gevşetici vurdu bi saat sonra suyumu patlattı 5 dakika geçmeden doğumum başladı iki ikinmaya doğurdum.Doktorumdan Allah razı olsun ilk gittiğimde acildeki doktor umursamaz olduğu için beni dogurtmadı ama kontrole gittiğim doktor denk gelince 3. Gün o doğurttu doğum sırasında benim nefesim kesildi acil sezaryana alınıyordum bebeğin kalp atışı durdu doktorum başımda bekledi dikişimi attı normal doğumumu yaptırdı başkası olsa hadi sezaryana derdi başımda beklemezdi 38+1 de doğurdum