Derinnmom Beyzab95 ben 1 kez oldum o da enfeksiyon icin hiç bir sekilde acımadı, simdi devlete gidiyorum benim doktor ben yapmıyorum çatı muayenesi dedi
Beyzab95 Derinnmom çatı muayenesi biraz farklı 🥲 ne güzel yapmıyorsa ya keşke benimki de yapmasaydı 😭😭
Beyzab95 A12_S07 bebekler mahvetti bizi mideye baskı yapıyorlar sabahta benim bir midem bulandı bazende ishal oluyorum 😨
Beyzab95 A12_S07 hayırlısıyla şu çatı muayenesini geçersem üniversite sınavı vs bu kadar germedi ya dkdkkdks
A12_S07 Beyzab95 Valla korkudan hastaneye gitmek istemiyorum midem çok kötü bulanıyor neden oluyor anlamıyorum gerçekten sinirlerim bozuluyor artık halsizim
minikmucizeemaak umrumdadegil 34 de sanırım kanaldaydı 37+2 de istekli sezeryan oldum hiç sancım yoktu hissettiğim nst de düzensiz bardı
A12_S07 Beyzab95 ishal arada oluyo şuan yok midem çok kötü hicbirsey yemek istemiyorum iştahım kapandı iyice 😥😭
Beyzab95 A12_S07 bende de var ama seninki kadar yoğun değil 😨 ishalim hep var nerdeyse benim doğuma yakın oluyormuş bunlar ama benimki yakın değil gibi hissediyorum bilmiyorum tabi ama 🥲
Beyzab95 A12_S07 olma ihtimali olabiliyor çok mu oldu kasılman ya bende hiç bir şey yok çok moralim bozuluyor ama kasılmalar açabiliyor ama şiddeti önemli