Beyzab95 A12_S07 bende normal doğurucam ya napiyim acıyor diye sezaryene dönmek istemiyorum epidural isterim
A12_S07 Beyzab95 epidural isteme şansın varsa ne güzel iste benim yok maglesef artık hızlı ve kolay doğum için elimden geleni yapicam 🤲❤️
Beyzab95 A12_S07 var sorucam doktora benim doktorum öküz gibi acıttı resmen ya canım çok acıttı bıçak kesiği gibiydi acı tam olarak
Beyzab95 Derinnmom çatı muayenem çok kötü geçti doktor böyle olursa sezaryen dedi ya aşırı canım sıkıldı çok acıdı aşırı 😭😭
A12_S07 Beyzab95 bana ebe baktı yani elini içinde gezdirmese iyiydi biraz yanma oldu eve gelip şoku atlatmam baya zamanımı aldı sonucta ilk kez yaşadık 😬😥
Beyzab95 A12_S07 bende far görmüş tavşana döndüm uzun süre gkhjjhj aşırı canım yandı bıçak kesiği gibiydi diyebilirim tarif olarak acıya 😨😨
A12_S07 Beyzab95 aynen kesilir bir yerin biraz yanar ya o şekilde oldu ve ebe çok uyarmayim erken doğum riski varsa dedi düşün yani 🥴
Beyzab95 Derinnmom benim doktorum öküz gibiydi bakma bende kasınca çok acıdı benimle alakalı normalde çok fazla alttan muayene oldum ameliyat oldum rahim ağzından bir kere zorlanmadım neler yapıldı da doktor ve benim kasmam işi zorlaştırdı
Arzuanne Herkesin bünyesi farklıdır belki ama rahat olmak çok önemli benim 6 kere falan bakıldı hepsi de başka ebeydi çok zorlayanda oldu saniyede bakan da ama kasmadım hiç acı olmadı leklenme kanama vs de
A12_S07 Beyzab95 Belki o güne kadar doğum olur bir anda tek tesellim bu hurma yürüyüş ananas falan basliycam bu hafta artık açılma ne kadar hızlı olursa o kadar iyi 😬
Beyzab95 Derinnmom bencede doktor kaynaklı etkisi %80 sakinleştirir insan yani direkt nasıl doğurucan dedi sağol yani gerçekten 🥲🥲
Derinnmom Beyzab95 ben 1 kez oldum o da enfeksiyon icin hiç bir sekilde acımadı, simdi devlete gidiyorum benim doktor ben yapmıyorum çatı muayenesi dedi