Eloelo Sedahoca 30. Haftadan beri haram geceler 🤦🏼♀️ Bir gece bile deliksiz uyuyamadım doğuma 20 gün kaldı. Uykun ne zaman gelirse o zaman uyu gece gündüz karışıyor ama dinlen mutlaka başka çocuğun yoksa tabi.
Hevidar Sedahoca aynısını çektik canm 39 haftamdayım hala uyumadm. Geceleri az su iç gündüz spor yap uykun gelir ben öyle deniyodum iyi geliodu yoksa zombi gibi oluyordum😭
MomBse Sedahoca dört gibi uyudum yedide uyandım dokuz on gibi bidaha uyurum onikide uyanırım ama kesik kesik uykular saçma sapan rüyalar gece uyuyamamak çok zorluyor beni ya valla nasıl olacak bilmiyorum uykuya dalmakta çok zorluk cekiyorum😔
Sedahoca MomBse ben 5 saat uyudum şimdi uyandım geceye kadar da mal gibi geziyorum yine de uyuyamıyorum
Bilinmeyen34 TubaMustafa herşey yanlışlarımız için anne olmak kolay değilmiş valla ama hamilelik ilerleyince daha zor emin ol😏😂🤷♀️ wcdeyasıyorum resmen
Eloelo Sedahoca aynen benimde gündüz enerji patlaması yaşıyorum resmen gözlerimin altı çöktü papatya çayı içebilirsin yatarken biraz daha iyi geliyor doktoruna danış ama benim doktorum tavsiye etmişti bende içmeye üşeniyorum 🤦🏼♀️
mervemymerve Sedahoca o haftadan beri öyleyım düzgün kesintisiz uykum yk 38+1 deyim hala aynı sekıl devam 🤭
mervemymerve Sedahoca aynen ama doğuruncada cok kesintisiz uyku olmıycak😂 neyse bebişler için değer 🧿💙