Nur_Alp KbK ne güzel o güne kadar doguramazsam kız kardeşim de o gün randveu almış kontrole gelirim belki görüşürüz orada ama inşallah önümüzdeki hafta hayırlısıyla doğururum da kurtulurum 😅😂
KbK Nur_Alp yaa sizin o kadar az zamanınız kaldı demek inşallah hayırlısı ile doğurursunuz diyelim o zaman 🙏🏻
KbK Nur_Alp bnm ilk gebeliğim daha 18+6 dayım ama valla nasıl olucak bnde korkuyorum ya 😄 ama siz korkmayın bir avazla doğumunuz olur inşallah 🙏🏻😄
Nur_Alp KbK benimde ilk inşallah amin zaman hızlı geçiyor rabbim seni de bir avazda kurtarsın inşallah 🤍
Mucizemibekliyorum41 Nur_Alp ya canımsın çok teşekkür ederim umarım memnun kalırım kalmazsam söz pınar hanımı da denicem 👍😇
Mucizemibekliyorum41 Beyzada 11+5 haftalik benimki de benim de 5 yaşında bir oğlum var nasipse bunun daha ne olduğunu bilmiyoruz benim için en önemlisi sağlıklı olmasi cinsiyetin bir önemi yok
Beyzada Mucizemibekliyorum41 sağlıklı olsunlar evlat evlattır kızı erkeği bir rabbim gönlüne göre versin bana 13 haftada kız dendi 19 da erkek 😂 ve hala inanamıyorum erkek olduğuna
Nur_Alp Mucizemibekliyorum41 5 yıl boyunca nasıl korundun kız ne güzel bende uzun bir süre istemiyorum bebek daha bir taneisni dogurmadim canım çıktı valla spiral mi kullandın yoksa iğne falan mı?
Berna-Ayatan Mucizemibekliyorum41 Emine Bihter Gündoğdu muazzam bi doktor çok güleryüzlü soruları çok güzel bi şekilde cevaplıyor. kesinlikle bundan sonraki doktorum bihter hanımdır😍😍 size de tavsiye ediyorum