Betul-97 Mucizemibekliyorum41 1800 olmuş sanırım eşimin sigortası olduğu için ödeme yapmayacağım. Yılbaşından önce 815 tl veriyordum
Mlttm4141 Mucizemibekliyorum41 bende çok ovuldu diye gittim ama çok ilgili değildi ağzından zorla laf aldım resmen bir daha gitmedim
Mlttm4141 Mucizemibekliyorum41 özele gidiyorum devlete randevu bulamıyorum birde doğumda hangi doktor denk gelirse o yapıyormuş diye bir daha gitmedim devlete
Cudana Sümeyye kanbay Öztürk. Akademi hastanesinden buraya geçti, ben cihan hastanesinden Ayfer hanıma gidiyorum ama yine Sümeyye hanım’a da gideceğim çok memnunum ondan, o da takip etsin istiyorum
BurcuA-D Tulin41 Ben de bir benzerini Kübra Hanım da yaşamıştım. İlişkiye girerken canım yanıyor diye rutin muayene olayım dedim , herhangi bir problem gözükmüyor ve 1 hafta sonra regl olacaksın reglin yaklaşmış dedi . 1 buçuk hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 😂🤷♀️
Tulin41 BurcuA-D İyiymiş 🙂🙂🙂gerçekten bazı doktorlara doktor demek için bin şahit lazım. Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Beyzada Mucizemibekliyorum41 siz hangi Dr gidiyorsunuz Emre Sertel iyi diyorlar bende ona randevu aldım bakalım nasıl geçecek normalde cihanda Emel bilici ye gidiyorum ama devlettede girişim olsun istedim doğum içinde araştırıyorum şehir hastanesini
Mucizemibekliyorum41 Beyzada bende pazartesi nasipse gidicem emre sertere iyi diye duydum önemli olan bana karşı davranışı anlayışı dinlemesi ve tepki vermesi umarım memnun kalırım siz ne kadarlık oldunuz kac haftalik yani
Minikkk41 Beyzada Emre bey yokki 🤣 asistanları bakıyor muayeneye uğramıyor 2 defa gittim yoktu oradakiler de aynısını dedi kadın 7aylık hamileymiş daha doktoru görmemiş🤣
Nur_Alp Mucizemibekliyorum41 Ben hamileliğim boyunca pınar çakır doktora gittim o çok iyi ilk sümmeye diye doktora gittim düşman başına 😅 çok ters davrandı hiçbir şey soramadan korkup çıkmıştım bir daha da gitmedim kız kardeşime de aynı şekil davranmıştı. Alttan muayene için çok korkuyordum pınar Dr önce ne yapacağını falan söyledi korkma dedi muayene etti ne ağrı ne acı hicbir şey hissetmedim bebeğimin kilosu olsun kalp atışı olsun hep söyledi gösterdi gayet ilgili ne sorsam da cevao veriyor bende pazartesi gidecem eğer memnun kalmazsanız emre beyden Pınar hanıma gitmeyi tavsiye ederim size
Mucizemibekliyorum41 Beyzada 11+5 haftalik benimki de benim de 5 yaşında bir oğlum var nasipse bunun daha ne olduğunu bilmiyoruz benim için en önemlisi sağlıklı olmasi cinsiyetin bir önemi yok
KbK Nur_Alp pınar hanıma bende aldım nasıl mi doktor diye merak ediyordum inşallah bnde memnun kalırım
Mucizemibekliyorum41 Nur_Alp ya canımsın çok teşekkür ederim umarım memnun kalırım kalmazsam söz pınar hanımı da denicem 👍😇
Nur_Alp KbK ne güzel o güne kadar doguramazsam kız kardeşim de o gün randveu almış kontrole gelirim belki görüşürüz orada ama inşallah önümüzdeki hafta hayırlısıyla doğururum da kurtulurum 😅😂