0668 Laren_lar canim benim son adet tarihin 2 Laren_lar canim benim kese 5+1 de goeundu deger 3500 lere yakindi ama bebek falan bsy demedi henüz sen bebegi gordun mu son adet rahin nedir bide benim 22 aralik
Laren_lar 0668 canım Çarşamba günü randevum var, onu bekliyorum geçen hafta pazartesi gittiğimde sadece kese görünmüştü, Çarşamba günü doktordan sonra yazarım
Laren_lar 0668 benim son adet tarihim 20 Aralık ama sadece iki gün sürmüştü , sonra denedik Rabbim iyi haberler versin hepimize 🙏🙏
OguzMoms Azize_DNC Değeriniz çok yüksek değil benim adet günümde değerim 2525 di tek bebek 2 gün sonra yaptirdigimda 5000 kusurdu çok yüksek değil yani yinede hayırlısı olsun tebrik ederim 🌸
Azize_DNC OguzMoms teşekkürler venimki tüp bebek olduğu için biraz daha farkli oluyo sanırım haftalar o yüzden sormuştum
Azize_DNC Sibelalagoz0 ankara memorial hastanesinde yaptırdım yumurta toplama ve ilk transfer için 2023de toplu 40 bin verdim bu ikinci transferim sadece transfer ücreti için 22 bin tl verdik
Azize_DNC Sibelalagoz0 doktorum çok ilgili çok iyi birisi isterseniz ismini verebilirim instagramdan fln bakabilirsiniz
herseyguzelolacak6 Azize_DNC Merhaba Aygül hocadan memnun kaldınız mı acaba ? Kaçıncı denemede oldu ? Sanırım gebelik oluştu. Bir de ne kaynaklı tüp bebek denemiştiniz kendisinde
Laren_lar Azize_DNC evet canım bugün gittim çok şükür kalp atışları duyduk, rabbim tüm isteyenlere nasip etsin, bebislerimize sağlıkla kavusalim inşallah 🙏🥰
Azize_DNC Sibelalagoz0 aygül demirol https://www.instagram.com/prof.dr.ayguldemirol?igsh=cmxobTlvbGJqenZr