EcemErgen Kizlar benim akintilarim kirmiziya döndü doktora geldm 5+6 gozukuyoruz kese boyutu 11.49mm yatis verdi doktor. Serum takicaklarmis. Cok korkuyrm nolr dua edin dusuk riski var
Yasemindemirtas EcemErgen rabbim yardımcın olsun canım. İyiki sabahı bekliyim dememissin. Allahın izniyle olmaz bisey insallah
Naze2005 Rabbim yardımcınız olsun benimde 5+4 düşük tehlikem var dr ilaç verdi çarşamba günü tekrar kötrolüm var bakalım ne olacak
EcemErgen Yasemindemirtas insallH cnm duramam bn öyle korkrum ztn 4 tNe serum varmis dha 1 tNe aliyorum yarım anca oldu. Dikloron igne ve dusuk onleyici progynex igne vuruldum kalcadan ins bsy olmz dua edn bebegmls bna lutfen
Ozcndln EcemErgen canim gonlunu ferah tut ins bisey olmaz serum verilir igne yaparlar buyuk ihtimalle hayirlisiyla ins durur bebisin
EcemErgen Ozcndln oyle ypiolr ztn cnm 4 tane serum vrceklrmis doktor serumu cok veriomus dikloron igne ve progynex igne vuruldum klcadan dusuk onlyiciymis
Yasmnnn Canım korkma allahın izni ile bişey olmaz 9.haftamda benimde kanamam oldu hemde çok kırmızı renkte 2 gün hastanede yattım kanamam 12 saat sürdü sonra kesildi. Bol bol dua et ve olumlu düşün ben hrp olumlu düşündüm Rabbim bebegimi bana bağışladı. Rabbim sanada evladını bağışlasın inşallah❤️🙌🙌
Heisenberg EcemErgen Benimde o zamanlarda azda olsa kanamam olmuştu çoğu hamilede görülüyor kesede bozulma var mı peki birşey söylediler mi o konuda? Hiç üzme kendini umarım ilk ve son kanaman olur🙏🏻
EcemErgen Heisenberg hyr oyle bisey demediler hic. Ins cnm amin cok sagol suan mesela sari idrari siliyorum sanki yani oyle kanama durdu gbi
Annesininbalbocugu EcemErgen Rabbim yardımcınız olsun inşallah canım benim 🤲🏼 Sağlıkla büyüsün sana sımsıkı tutunsun bı ömür boyu Rabbim sizden ayırmasın Üzülme inşallah rabbim onu size bağışlasın 🤲🏼
Annesininbalbocugu EcemErgen Rica ederim canım benim 🤗 Sakın kötü düşüncelere girme hep iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲🏼