-merve13 Doğumum olucak 37 olduk normal bekliyoruz bakalım hafif hafif başladı kasılmalar normal artık 37 itibariyle ahududu yaprağı çayı, hurma, ananas başlayabilirsin demişti doktorum başladım bile 😀
Gamsam Hatiicesyun çatı muayenesi oldum bugün 2. Ciyi oldum hatta sabah açılma olucak gibi görünüyor dedi doktorum haftaya randevu verdi ozaman net belli olur normal veya sezaryen bendede nişan vs bişey gelmedi ağrımda yok
Yagmurakyurek Deryalina- ben basldm bile aynı hafdayz doktorum sabah 3. Akşam 3 hurma ye dedi toplamda günde 6tane
xhbgns umrumdadegil Gece hareketleniyordur belki ondan ağrı şiddetleniyordur sıkma canını az kaldı kontrole 💜
Neslihan_Celik Yagmurakyurek son 17 🤲🏻 16 şubat sezaryen günüm 🤲🏻 bir oğlum olacak Allah izin verirse 🤲🏻🙏🏻🤲🏻
YagmurDamlasi Yagmurakyurek günümüz henüz netleşmedi ama 29 unda günüm doluyor hanımefendi beklerse 24 istiyorum Doğumu Şuan 35+4
YagmurDamlasi günümüz henüz netleşmedi ama 29 unda günüm doluyor hanımefendi beklerse 24 istiyorum Doğumu Şuan 35+4
betussss_777 reyhanh doktor birşey söylemiyor maalesef bekletiyorlar 40 haftaya kadar bide bebeğin sağlığına suyuna bakıyorlar
Seydoss Yagmurakyurek son 31 gün doğumumuz belli değil inşallah çok beklemez minik paşam 💙 erkek bebekler genelde geç doğuyor diyorlar gözüm korkmuyor değil 😬
xhbgns umrumdadegil Kız çarşambaya bir şey kalmadı stres yapma belki stresten de ağrın oluyor olabilir kuzum benim sıkma kendini 💜
Senay14 Busraasrnky aynen canim benim prensesde dönmeye niyetli degil 20 şubatda benim olacak heralde