medddd mhbbbera hayır kullanmiyorum ama cuma gunu kontrolde gerekirse başlanacak cunku zaman ilerledikce dengesizlesiyor siz kullaniyor musunuz
Ummi_22 bbaby44 benimde de oluyor kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklı aslında bol yürüyüş yapın
umrumdadegil xhbgns dün kullandım bugün bıraktım birini de önceki hafta bırakmıştım. Hayırlısıyla gelsin de oğluş çekiyoruz ağrıyı napim🥲
xhbgns umrumdadegil Gelir annesi geliiir uykusuz gecelere şimdiden alıştırıyor seni sonradan zorlanma diye 💕💕
umrumdadegil LamiyaCetinkaya hahaha bende çok bekledim bu gece doğururum diye ama sabrettim🤣🤣o kadar ağrım vardı ki ayağa kalkıp zıplayacaktım ağrıdan 😂
LamiyaCetinkaya umrumdadegil Of sonlara geliyoruz ya ondan oluyor, sadece ben yaşadım sanıyordum bu ağrıları 🥲 Kayınvalidem ve kızkardeşleri hep rahat gebelik geçirmiş benim ağrılarımı hep garipsiyor Allah Allah diye 😁
xhbgns umrumdadegil Kflfjdk benimki de beni dövüyor artık resmen 😂 Yarın haftaya doğrurtayım der inş 😂😂
umrumdadegil LamiyaCetinkaya ay zaten rahat geçirenlere tuhaf geliyoruz😂 hatta bazıları inanmıyor abarttığımızı düşünüyorlar 🙄 bu uygulama var da Allah’tan tek olmadığımızı görüyoruz 😂😂
YagmurDamlasi Blackatlas aynen benimde tarih uyumlu ondan istedim ama bakalım duracak mı o güne kadar