Ceremua Maviasya gerçekten insan çok duygusal oluyor hele benim 2. Çocuğum bu, kızımı evde nasıl bırakıp gidicem öyle düşününce çok üzülüyorum
Ceremua Hande-o evet 2-3 haftaya olur kuzum şeninde sen hazırla şimdiden çantayı eksik illa oluyor tamamla et derken 3-5 gün geçiyor gene
Hande-o Ceremua haftaya kontrol günüm tarih verir diye düşünüyorum dediğin gibi hazırlamadan ne eksik insan onuda anlamiyo kuzum
Ceremua SeymaSimsek ayy sende mi 14 şubatta doğuracaksın 🥹🤍 bende öyle gün azaldıkça beni bekleyen şeyleri bilince özellikle daha çok korkuyor insan ahahah
SeymaSimsek Ceremua eveet 🥹🥹 hamileliğim boyunca yaşamadığım duygusallığı, duygu geçişlerini şuan yaşıyorum. Gerçekten çok farklı bir süreç. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı, birlikte büyümeyi nasip etsin 🤲🏻🫶🏻💐
Ceremua seymakrky ay çok sevindim rabbim muradına erdirmiş ne güzel inşallah sağ Salim büyütmeyi de nasip eylesin 😘
Ceremua Eminefidan hayırlısı olsun kuzum inşallah sağlıcakla sarılırsın yavruşuna🥹 yenidoğan çok güzel oluyor o kadar güzel ki tarifsiz ve güzel olduğu kadar zor ama rabbim öyle güzel döngü içine koymuş ki o zorluk bile nasıl güzel 🌼
nb- Ceremua ben de bir an önce halletmek istiyorum da ben yapamıcam serklajlıyım, kardeşim yapıcak. O da hasta oldu iyileşmesini bekliyorum inşallah bebiş de bekler diye dua ediyorum :)
Ceremua nb- ay olsun iş güç halledilir önemli olan sağlık sil süpür kolay işler Allah sağlık sıhhat versin hepimize
umaydurununannesi Ceremua uygulamaya gore 27 ama yarın sezeryan gunu alıcaz bakalım pasam ne zaman gelıcek
Ceremua Yagmurakyurek sağ Salim kucağımıza alalım da o beklemekte çok zor oluyor ya en ufak şeyi başladı mı acaba falan diye 😄
1cocuklumom Ceremua benimde normalde şubat 12 aslında Şuanda 36+2 yim nişan geldi ay inşallah bekler biraz daha
Ceremua 1cocuklumom he kanala girdi demek ki ay inşallah bekler kuzum anne karnında 1 gün bile ne kadar önemli
e_blue_sky_a Ceremua tam günü anlaşmadık ama sanırım 11gun kaldı sezaryen olursa. Kavuşsak sağlıkla… burda kendim de dahil şubat çılardan güzel haberler almak istiyorum
1cocuklumom Ceremua ay allahtan bişey yokmuş nar sancı da çıkmadı rahim ağzıda iyi su da iyi dedi 3400 kg olmuş tosunum 12 şubata inşallah