Arenimoo Kızlar benim gibimisiniz çok üşüyorum ve ellerim ayaklarım soğuk tırnaklarım da morarmalar var hafif 7.haftamdayim Kimi sıcaklık basıyor diyor ben tam tersi üşüyorum
birmeleginannesi_ Arenimoo ben 12+6 yım hâlâ donuyor gibiyim doğalgaz yüksek derecede olduğu halde üç baddaniyeyle uzanıyorum resmen
Anasinincani Arenimoo sıcaklık hamileliğin ilerleyen haftalarında başlar zaten havalar çok soğuk ben 36. Haftamda olmama rağmen çok üşüyorum
hanifeq Bu yazıyı okurken iki kat battaniyeyle olmam 😂çok soğuk normalde vücudum sıcaktır ama son zamanlarda isinamiyirum
Esra_4774 Arenimoo tahlil yaptırın canım kansızlık olma ihtimali ve enfekson belirtiside olabilir kan idrar tahlili yapın ne olur ne olmaz.
Arenimoo Esra_4774 İDRAR testi 2 hafta önce evmeistim kanlarıma da öyle bakılmışti Canım hemogram testinde pdw değerim 9 çıkmış düşük biraz bu pıhtılaşma ile alakalı olabilir mi Bi fikrin varmi
Arenimoo Elfthh Suan bir de havlar soğuk onunda etkisi var Amaa battaniyenin altındayım titriyorm hahah
Esra_4774 Arenimoo Şöyle birşey var canım doktorunuza aşırı derecede üşüdüğünüzü söylediğinizdemi tahlil yaptırdı yoksa normal rutın tahlıl mı? Malesef kan pıhtılaşması hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem☺
Fer4h Arenimoo benim üşümem 13. Haftada geçti inanamıyordum bu kadar üşüdüğüme buda hamilelik belirtilerinden
Arenimoo Fer4h İnşallah benimde sorunsuz şekilde geçer canım sağlıkla alalım. Kucaklarimiza kolay değil tabi hamilelikte Bi cokk hormonlar değisiyor
denizalismom Arenimoo 33+2 yim hamileliğin başından beri hep sıcak basıyor beni. Ellerim ayaklarım hep sıcacık normalde çok üşüyen bir insandım hamilelikte böyle oldum 🤷🏻♀️
Arenimoo denizalismom Ben ilk hamilelgimde hiç böyle değildim vallahi bu çok farklı çok şükür bulantim. Vs yok hiç suanlik tabi 😂
birkimseee Melek3675 biraz alakasız olacak da 6. Haftadaym bu hafta randevum var, siz bebeği gördünüz mü kesede :)
Arenimoo Kızlar en altta ki sonucum pdw olan anlayan var mı düşük çıkmış biraz pıhtılaşma vs ile alakalı olabilir mi sizce?