mirayyy Kızlar son 20 gün kaldı,tabi daha öncede gelebilir heyecan durumunuz nasıl? Uykusuz her gece durumundayim ,Kaç gününüz kaldı Ocak anneleri :) Var mı yalancı sancılar?
Sevdiye mirayyy benim son 36 artık uyku haram olmaya başladı sağ Salim bebişlerimizi de kucağımıza alsak her şey tamam olacak
Betultaskin Reshaa birimde 36 günümüz var ara ara batma bende de oluyor doktora yarın gidicem siz sorabildiniz mi normal miymiş
Deneyimli_Anne Benim de son 19 gün artık biraz yorulayım her yerim batıyor sancılar gazlar tısılaya tısılaya iş yapıyorum nefes alamıyorum bi oram bi buram deyip duruyorum yaşlı teyzeler gibi oldum 😅 normal Doğum için bekliyorum heyecan korku panik bıkkınlık hepsi bir arada ikinci kızımı kucağıma Alacak olmanın mutluluğuyla yaşıyorum inş hayırlısıyla 🙏🏼☺️
mirayyy Deneyimli_Anne ay insallah saglikla kucaginiza alin🙋🏼♀️Normal dogum heyecani baska bende ayni durumdayim
Baklava mirayyy son 37 biz belki dahada fazla belki dahada gec 😅 Hic bir belirtim yok cati agrisindan baska 😅 Heycan yok korku var 😅
Lora Bizimde son 20 günümüz heyecan Cok tabi Bu gün bel agrisi kasik agrisi ara ara oldu tabi hareketleri takip ediyorum esime kalsa dr gidelim ama gitmedim
mirayyy Lora hareketleei düzenli takip etmek lazim ama farkli bir durum yokaa bencede gitmeye gerek yok
Hilallalal mirayyy son 11 kaldı biZimde yalancı sancılarım çok arttı. Bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan da Ocak olsun istiyorum yıldan dolayı bakalım hayırlısı tetikte bekliyorum 😃
Bsrerkk Hilallalal yalancı sancı nasıl oluyor biraz bilgi verirmisin canım benimde son 23 günüm var ağrı YOk gibi arada bebeğim bi tarafa toplanıyor geriliyo göbeğim bide vajinama baskı oluyo sancı nasıl bişey 😁
Burcuyildirim23 mirayyy son 30 gunumuz kaldi oglusumla 😊 kasik bel agrilarim var sabaha kadar dogru duzgun uyku yok zaten ya tuvalete gidiyorum yada kasiklarim agriyor
mirayyy Burcuyildirim23 lavobaya yatak dösek tasinacagim sanirim bende😊Zaman daraldikca da sıklasiyor
Annesininbalbocugu mirayyy Amin insallah canım 🤲🏼 İnşallah sağlıkla gelirler 🤲🏼 Bana değişik şeyler oluyor wc ihtiyacım geliyor 😂 Belinde kasigimda ince ince sancılar var geliceksin yakında herhalde