Bmbe21 Elifelif0110 çok gereksiz bir eşya benim için. Eşim merak edip aldı sular kireçli diye icemiyorduk sürekli dışarıdan su alıyorduk. Bu sürahi hiç bir işe yaramiyor mantığı sadece suyu sungerden geçirmek maalesef parayı çöpe atmış olursunuz. İhlasın arıtma cihazını taktırdik aşırı memnunuz şu an.
bbusraa-11 Elifelif0110 ben kullanıyorum ve gayet memnunum benim yaşadığım yerde çeşme suları çok kireçli değil köyde yaşıyorum dağ suları yayladan geliyor burda direk çeşmeden içen çok ama ben yine de içemiyordum. Sürahi ile gayet iyi içiyorum normal alınmış su gibi oluyor. Hamilelikte de sorun olacağını düşünmüyorum. Çok kireçli suların olduğu yerlerde nasıl olur bilemiyorum malesef
Tubtubi Elifelif0110 hiç önermiyorum. Kaç defa akıtma yaptırmama rağmen suyun o acı tadı asla geçmedi. Çöpe atılan bir para.
Lumlum Elifelif0110 ben iki üç yıl önce kullanmıştım memnundum açıkçası, çaya yemeklere falan ondan koyuyordum şu an annem kullanıyor o da memnun bence hakkını veriyor
Lik Canım kullanıyorum ama içme suyu olarak düşünüyorsan olmaz. Çay ve yemeklere kullanıyorum oda suyu kaynatıp kullanıyorum genelde. İçme suyum ayrı.
Elifelif0110 Bmbe21 evet onu bende Trendyol da yorumları çok iyi olarak görmüştüm yapacak bir şey yok bir kere para verip alacağız artık su almaktan yoruldum
Elifelif0110 Yaa bende sürekli su almaktan bıktım bazen unutuyorum içme suyu olarak düşünmüştüm de hamile olunca biraz tedirgin oldum açıkçası zararı olur mu diye
Busraaaaaaaaaaa12 Elifelif0110 bu musluk gibi artima takılıyor ya Onlrda minareler uokmus benim kaynanam 48 yaşında öldü olası çeşme suyu içerler Ben asla içemiyorum onlara gitmeden su alırım 🤣
Merfakts Ben birkaç aydır kullanıyorum gayet memnunum çünkü günde 3 litreden fazla su içiyorum sürekli suya para vermektense ayda bir filtre değiştirmek daha mantıklı geldi. Suyun tadı falan da gayet güzel
Busraaaaaaaaaaa12 Merfakts çeşmeden dolduruyorsunuz galiba dimi pek bilgim yok 🤣 sular aşırı kireçli baya hemde 😑
Elifelif0110 Merfakts bende bi arkadaşta görmüştüm tadı normal gelmişti ama hamile olunca korktum açıkçası
Elifelif0110 Busraaaaaaaaaaa12 yaa bizim Çeşme suyumuz çok kokuyor annemgil de Çeşme suyu içiyor ama çok güzel tadı var bizim evdeki çok kötü 😀
Merfakts Busraaaaaaaaaaa12 evet çeşmeden dolduruluyor filtre 4 hafta yetiyor ama sizin sular çok kireçliyse daha kısa sürede değiştirirsiniz