Merhaba, güncel olarak yazıyorum. Hastaneyi farklı bir şehirden tam 2 hafta boyunca her gün aradım fakat ulaşmak mümkün değil öncelikle belirteyim, şansa diyip çıktık yola 10 haziran pazartesi günü saat sabah 08.30 da hastanenin genetik polikliniğinden hiç bir randevu talep etmeksizin 10.30 dan önce gittiğim için olsa gerek tahlil alındı 1100 tl vezneye ödeme yaptıktan sonra 10.30 tan sonra ekrandan size verilen numarayı takip ediyorsunuz sıra size geldiğinde doktor ile ufak bir görüşme sağlanıyor bilgilendirme yapıyor doktor ve 1-2 soru soruyor ilk gebelik mi ? Ailede herhangi bir sakat bebek veya annelerde olumsuz gebelik varmı olmuşmu gibi sonrasında doktor imzalıyor ve 1 alt kattan 1 tüp kan veriyorsunuz sonra 2 kat yukarı çıkıp kan tahlilini tıbbı genetik laboratuvarına bırakıyorsunuz orada 20 dakika bir bekliyorsunuz kanlar teyit edildikten sonra söyledikleri tarihte farklı bir hastaneden giriş yapılmamasını rica ediyorlar hastane girişini o gün olacağından sebep sonrasında forma yazdığınız numaraya 1 ay içerisinde sonucun çıktığının bilgisi geldiğinde gidip raporu elden teslim alıyorsunuz.
Çarşamba Günleri bölüm eğitim sebebi ile kapalı. Şehir dışından gidecekler için sabah ÇARŞAMBA GÜNÜ HARİÇ VE HAFTA SONU HARİÇ SABAH 08.00 da orda olup sıra alabilirsiniz.