Masallinaaa lilyum_ anasayfada 3 cizgi var orda resim yukleme var tiklayip yukledikten sonra linki kopyalayıp atiyosun
Meyranas Masallinaaa ilk haftalar da net hafta belli olmuyor cnm bn de adet tarihimi bilmyrdm ilk utrasona göre tarih koydular mesela ama 10 haftayı geçtikten sonra o tarihle uyumlu olmadı tekrar bi tarih belirlediler şimdi o tarihle uyumlu gidiyor 1 hafta ileri hatta ilk tarihte 2 hafta geri göstermişti
Masallinaaa Meyranas 3 düşükten sonra korkuyorum aklima geldikce kendimi tutamiyorum Cunku herseferinde kalp atisi yok diolar bana
Meyranas Masallinaaa kalp atışına gelince ilk çocuğımda 12 haftalıkken duyduk ikinci dede 6 haftalıktı utrasona göre kalp atışına henüz yok kese var ama demişti kalbin bi cc si oluyormuş döllenmeden dolayı sanırım 6 olması lazım kalp atışına alabilmek için bnm ki 5 deydi 9 haftalıkken gittim tekrar ozmn alındı korkma cnm eğer içilcek suyı varsa o seni bırakmaz zaten bn ilk çocuğumda hamile olduğumu bilmyrdm ağır fındık çuvalları taşıdım hani ağır yükler kaldırdım Corona aşısı oldum bilmiyordum bunları yaparken ama bebeğim bırakmadı beni dünyaya geldi doktor bile şaşırdı bunlara rağmen seni bırakmamış dedi sende korkma stres yapma sakin kal Allahın izniyle bişi olmaz inşallah içini ferah tut
Masallinaaa Meyranas masallah size ama hani kendinizi benim yerime koyun 3 defa ayni sey simdide ayni sorunlar gercekten nasil bi yol izlicem artik bilmiyorum kalp atışı denildigi zaman icimde bisy kopuyor trawma gibi bisy oldu artik korkuyorum yine kurtaj olmaktan
Glsm3434 Masallinaaa doktor adet tarihine göre hesaplamis olabilir benimde geç döllenme olduğu için ultrasonla öğrendik kac haftalık olduğunu
Meyranas Masallinaaa doğrudur cnm yaşamadım ama çok ii anlıyorum seni kendimi sizin yerinize koyarak hani pozitif düşünmenizi istiyorum hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bu sefer yaşamazsınız da kucağınıza sağ salim alırsınız tek doktora da takılı kalmayın başka hastanelere de gidin
myavocado Pnarcy54 sağ altta haftası yazıyor iyice bakın tam çekmemiş ama fotoğrafı. Sağ altta Ga 6w 0d diye yaziyor, tam 6 haftalık.
Pnarcy54 @lilyum_ bebek gözüktükten sonra yazar merak etme söyler benimde yok şuanda kaç haftalık olduğuyla ilgili bana da söylemediler
myavocado Masallinaaa bakın sağ altta yazıyor ya, crl 0.35cm bebeğinizin uzunluğu, onun altında da GA yazıyor 6w0d diye, w week haftanın kısaltması, d de day günün kısaltması. yani 6 hafta 0 günlük bebeğiniz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
myavocado Masallinaaa o konuda çok net bilgim yok ama, kendimden anlatırsam ben doktora 5hafta 5gun iken gitmiştim keseye baktı kalp için dinlemedi bile duyulmaz dedi, kalp için 6+4de çağırmıştı duyduk. Bence endişe etmeyin 6+0 erken gibi kalp atışı için. Bir arkadaşım bana 6+4 için bile duyulmazsa endişe etme demişti onunki ancak 7. Hafta bittikten sonra duyulmuş.