Masallinaaa Glsm3434 ay nolur 6 olsun cunku kalp atisini duyamadik doktorum duymamiz lazim dedi 8 haftaliga gore
Glsm3434 Masallinaaa doktor adet tarihine göre hesaplamis olabilir benimde geç döllenme olduğu için ultrasonla öğrendik kac haftalık olduğunu
Pnarcy54 @Masallinaaa son adet tarihine göre 6 haftalık olan bebeğe nasıl 8 hafta demiş anlamadım😀 6 haftalık olarak ölçmüş zaten
Masallinaaa Pnarcy54 peki tupbebek diemi acaba bugun hafif kanamam da oldu progestan fitil verdi acil biraz kesti ama artik ne dusuncegimi bilmiyorum 3 düşüğüm 3 kurtajim oldu buda bole olursa 😑
Pnarcy54 @Masallinaaa inşallah olmaz canım dua et 6 haftalık gözüküyor ama ultrasonda zaten normal kalp atışı görememesi ilk bebeği ne zaman görmüştün ?
Duha_4545 6 haftalık canım korkma daha duyarsın kalp atışlarını içini ferah tut bence doktorunu da değiştir
Pnarcy54 @Masallinaaa evet o zaman 8 haftalık çünkü benimde 9 Aralık son adet tarihi şuan 7 haftalık gözüküyor ama bende daha bebeği de göremedim senin muhtemelen geç döllenme oldu
Pnarcy54 @Masallinaaa içini rahat tut başka doktora da git istersen ona da göster ama şuan 6 haftalık ölçmüş bebeğini son adet tarihine göre o 8 haftalık demiştir ama değil
Pnarcy54 @Masallinaaa olması gereken yumurtlama gününden daha geç bir günde olması demek geç döllenme normalde düzensiz misin ?
Masallinaaa Pnarcy54 yumurta toplama isleminden sonra needeyse 2 ay adet olmadim onun disinda duzenliydi
Pnarcy54 @Masallinaaa sen bi başka doktora daha göster bakalım bence tek doktorda kalma aklında soru işareti kalmasın
lilyum_ Masallinaaa nasıl yüklediniz ben de yükleyip sormak istiyorum. Doktor bana haftasıyla ilgili hic bir sey söylemedi
Masallinaaa lilyum_ anasayfada 3 cizgi var orda resim yukleme var tiklayip yukledikten sonra linki kopyalayıp atiyosun