Aynurkrm Kızlar gebeliğimin en başından beri corasprin kullanıyordum 34. Haftaya giriyorum pazartrsi doktorum artık 33+4 de keselim corasprini dedi sizler kaç haftaya kadar kullandınız önceden Düşüğüm ve erken doğum sonucu kaybım olduğu için başlatılmıştı
nnurergun_1103 Aynurkrm ecoprin kullanıyorum içerik olarak sanırım corasprinle aynı bana da 35 haftaya kadar kullanırız demişti haftam küçük daha muhtemelen bı sıkıntı olmazsa 35 de biraktiracak
Birsen56 Bende gebeşiğün ilk başından beri iyom drum 30 haftada bırak dedi tüğ bebek benim 2iz olduğu için içiyom haftaya bırakcam
karaguzelirem_ Minigiim-vebenn52 iğneyi nerden vuruyorsunuz acaba ? Veya siz kendiniz mi vuruyorsunuz? İnsülin gibi mi?
karaguzelirem_ Bende ilk baştan beridir kullanıyorum kiloluyum diye sanırım verdi doktorum , 35 de keselim dedi banada 34+3 haftalığım haftaya pazartesi kontrolüm var o zaman konuşucam
Minigiim-vebenn52 karaguzelirem_ yok normal şırınga kendimiz vuruyoruz eşim kolumdan vuruyodu bir kere hemşire gösterdi sonra kendiniz vurun dedi koldan vuruldum hep
Nur7536 Aynurkrm bende aynı sebepten başladım Salı günü bende bırakıyorum 34 de iğne de kullanmıcakmışım sen iğne kullanıyor musn
_almirasmom Aynurkrm 32. Haftada kesmıstım ben belcıkadan aldıgım cardioaspirin vardı bısıde olmadı 38+0 da doğurdum bu 2. İçinde ecopirin 150 mg kullanıyorum
144355 Aynurkrm Tatlim ictigin sey kan sulandirici 30 lu haftalarda sizin durumunuza gore doktor zaten bıraktırmalı. Aksi halde doğum esnasında fazla kan kaybı yaşama ihtimalin yükseliyor. O yüzden doğum yaklaştıkça bıraktırıyorlar. Ben de kullanıyorum ve büyük ihtimalle 30 larda bırakacaklar