_Hulya7106 Bussraablg maşallah gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bana ve benim gibi bekleyen annelere zamanında sağlıkla kavuşmak dileğiyle bir avazda bir sancıda kolaylıkla kurtarsın rabbim bizleri de 🥹
Bussraablg _Hulya7106 Amin kuzum valla o an dilimde Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr duası vardı dilimden hiç düşürmedim Rabbim gücünü veriyor ♥️
Marlockaybaby Bussraablg of evet benimde 5. Günüm oturup kalkmak hala çok zor ne zaman geçecek acaba 🙃
Eddaa57 Bussraablg Allah analı babalı büyütsün dikiş atarken hissediyo musunuz acaba ya da sonrasında sadece otururken mi zorluyo yürürken falanda ağrısı sızısı oluyo mu
Bussraablg Eddaa57 Amin Allah razı olsun canım 😍 dikiş atılırken iğne yapıyolar dikildiğini hissediyorsun cekiştirmekerden otururken zor oluyor birde oturduğun yerden ilk kalkarken yürüyünce fazla ağrı olmuyor
Eddaa57 Bussraablg olsun en azından iğne yapıyorlarmış ama sağolun yinede yazınız rahatlattı bakalım inşallah bizimde güzel geçer 🌸🥰